صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزایش پنج هزار تومانی نرخ سکه در بانک ها

نیم سکه هم در این شعب با هزار و 560 تومان افزایش 278 هزار و 720 تومان به فروش رفت.
کد خبر: ۲۰۱۶۰۲
| |
2696 بازدید
هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید امروز در شعب بانکی فروشنده سکه 586 هزار و 560 تومان فروخته شد که در مقایسه با دیروز پنج هزار و 200 تومان افزایش نشان می دهد.

رئیس یکی از این شعب در مصاحبه با واحد مرکزی خبر با اعلام این خبر افزود: نیم سکه هم در این شعب با هزار و 560 تومان افزایش 278 هزار و 720 تومان به فروش رفت.

وی نرخ ربع سکه را هم در شعب منتخب فروشنده سکه با هزار و 40 تومان افزایش نسبت به دیروز  145 هزار و 600  تومان اعلام و اضافه کرد : سکه های یک گرمی در این شعب همانند دیروز 74 هزار و 880 تومان عرضه شد.

سکه های بانک مرکزی هر روز از ساعت 9 تا 13 در شعب منتخب فروشنده سکه عرضه می شود و هر فرد می تواند با ارایه کارت ملی حداکثر پنج قطعه بخرد.

اسامی شعب منتخب فروشنده سکه در سایت بانک ملی به نشانی www.BMI.IR در دسترس است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟