صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بارش شدید باران پروازهای فرودگاه ایلام را لغو کرد

بارش شدید باران از نخستین دقایق امروز (پنج‌شنبه) در شهر ایلام سبب کاهش دید خلبان شده و این مهم سبب عدم نشستن و برخاستن پروازهای فرودگاه شهدای ایلام ‌شده است.
کد خبر: ۲۰۰۱۳۰
| |
2164 بازدید

مدیر فرودگاه شهدای ایلام گفت: بر اثر بارش شدید باران امروز پروازهای ایلام به مقصد تهران و بالعکس لغو شد.

به گزارش فارس، مجتبی بیاتی اظهار داشت: پرواز شماره 567، 568، 3827 و 3828 مسیر ایلام ـ تهران و بر عکس تهران ـ ایلام به سبب بارش باران طی دیروز عصر و امروز صبح در این استان لغو شده است.

وی ادامه داد: بارش شدید باران از نخستین دقایق امروز (پنج‌شنبه) در شهر ایلام سبب کاهش دید خلبان شده و این مهم سبب عدم نشستن و برخاستن پروازهای فرودگاه شهدای ایلام ‌شده است.

این مسئول اضافه کرد: امروز پنج‌شنبه پروازهای ایلام به مقصد تهران و بالعکس لغو شد و پروازی در این فرودگاه انجام نشد.

بیاتی تصریح کرد: در حال حاضر با برنامه‌ریزی‌های انجام شده روزانه تنها دو پرواز در فرودگاه شهدای ایلام به مقصد تهران و بالعکس انجام می‌شود.

مدیر فرودگاه شهدای ایلام گفت: در این دو پرواز روزانه 210 مسافر در مسیر تهران ـ ایلام و برعکس جابه‌جا می‌شوند.

وی ادامه داد: افزون بر این هر هفته در پروازهای فرودگاه شهدای ایلام به مقصد تهران و بر عکس یک‌هزار و 500 مسافر جابه‌جا می‌شوند.

این مسئول اضافه کرد: بارش باران طی هفته اخیر سبب لغو پروازهای این فرودگاه شده و طی هفته جاری دست‌کم چند بار پروازهای فرودگاه ایلام لغو شد.

بارش نزولات آسمانی در مناطق مختلف استان ایلام از دو روز گذشته آغاز شده و همچنان این روند در بیشتر شهرهای شمالی و مرکزی ایلام ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟