صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شیوخ الازهر: ازدواج با هواداران مبارک حرام

این شیوخ و اساتید دانشگاه همچنین در ادامه فتوای خود رأی دادن به هواداران رژیم سابق مصر در انتخابات آینده که قرار است 27 نوامبر برگزار شود را حرام دانسته اند.
کد خبر: ۱۹۹۱۲۳
| |
5017 بازدید

به گزارش شیعه آنلاین، رسانه های مصری فاش کردند که تعدادی از شیوخ و اساتید دانشگاه الأزهر مصر در جدید ترین فتوایی که صادر کرده اند، ازدواج با هواداران «حسنی مبارک» دیکتاتور سابق مصر را حرام دانسته اند.

این شیوخ و اساتید دانشگاه همچنین در ادامه فتوای خود رأی دادن به هواداران رژیم سابق مصر در انتخابات آینده که قرار است 27 نوامبر برگزار شود را حرام دانسته اند.

در همین راستا پایگاه رسمی جنبش اخوان المسلمین مصر نیز گفت و گویی با شیخ «عمر سطوحی» دبیرکل کمیته عالی دعوت و تبلیغ اسلامی الأزهر منتشر کرده و صدور این فتوا را اعلام نموده است.

شیخ سطوحی در این گفت و گو، در مورد اسناد و ادله صدور چنین فتوایی گفت: با توجه به اینکه هواداران «حسنی مبارک» و رژیم سابق افرادی امین به شمار نمی روند، ازدواج با آنان جایز نمی باشد زیرا آنان امانت ملت مصر که در دستشان بود را به خوبی حفظ و نگهداری نکردند و آن را به فساد کشیدند.

در همین حال شیخ «ححسن الشافعی» رئیس دفتر فنی شیخ الأزهر، در این باره گفت: باید از هرگونه فساد در زندگیمان پرهیز کنیم. ازدواج با هواداران رژیم سابق نیز فساد به شمار می رود و حرام است.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟