دختر 4 ساله،‌ خیانت مادر را فاش کرد

با شنیدن این مسأله با اینکه هیچ گاه کوچک ترین بی احترامی به زنم نمی کردم او را تا حد مرگ کتک زده ام و با باز گذاشتن گاز خانه و بستن درب منزل می خواستم که او را بکشم.
کد خبر: ۱۹۷۹۱۷
| |
6941 بازدید
در میان جمعیتی که در مجتمع قضایی شهید محلاتی خانواده یک حضور دارند مرد جوانی با پرونده‌ای که در دست خود دارد در حیاط این دادگاه ایستاده است.

به گزارش برنا، این مرد جوان با بیان اینکه برای دادخواست طلاق از همسرم آمده‌ام اظهارداشت: مدت‌ها بود متوجه رفتارهای غیر عادی  و بی میلی او نسبت به خودم شده بودم اما دلیل آن را نمی دانستم.

وی تصریح کرد: از گفته‌های فرزند چهار ساله‌ام از روابط همسرم با مردجوانی با خبر شدم.
 
مهدی همچنین ادامه داد: با شنیدن این مسأله با اینکه هیچ گاه کوچک ترین بی احترامی به زنم نمی کردم او را تا حد مرگ کتک زده ام و با باز گذاشتن گاز خانه و بستن درب منزل می خواستم که او را بکشم.

این مرد جوان گفت: همسرم از ترس اینکه آبروی آن را در خانواده و آشنایان نبرم به سرعت مهر و نفقه خود را بخشیده است.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا برای صحت این مسأله تحقیق کرده ای؟ خاطرنشان کرد: او به من خیانت کرده است، دختر 4ساله‌ام به من دروغ نگفته است، اگر خیانت نکرده بود هیچ گاه سکوت نمی‌کرد و نمی‌ترسید.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی