یونسی: احمدی نژاد سیاست حذف را دنبال کرد
علی یونسی وزیر اطلاعات دولت خاتمی با انتقاد از سیاست خارجی احمدی نژاد ، به روزنامه اعتماد گفت: آقای احمدینژاد در داخل سیاست حذف همه را دنبال کردند و در خارج هم از ادبیات نادرستی استفاده کردند. به اعتقاد من سیاست تنشزدایی باید جایگزین دشمنتراشی شود
وی در رابطه با برخورد با چهره های سیاسی گفت: با خلاف برخورد کردن اشکالی ندارد ممکن است یک فرد حزباللهی یک حرف خلافی بزند با او برخورد کنند، یک ملی -مذهبی یک خلافی میکند با او نیز برخورد کنند اشکالی ندارد، اگر با تخلفات برخورد شود یا اینکه یک دادگاه عادلانه تشکیل شود و با او برخورد کنند موافق هستم، کسی که خلاف یا اشتباهی کرده است یا سندی را افشا کرده است باید با او برخورد کرد و ملاک ما قانون باید باشد نه اینکه قانون اگر به سود جریان متبوع ما بود عمل کنیم و اگر نبود به قانون عمل نکنیم.
وی در ادامه در واکنش به زندانی و بازداشت بودن عده ای از فعالان سیاسی افزود: یک عده اصرار دارند هرکسی را که نمیپسندند بگویند خارج از جمهوری اسلامی است؛ این سخن، ضدامنیتیترین جمله است. کسانی که این حرفها را میزنند و این کارها را انجام میدهند اصرار دارند که مدام دایره اطرافیان خود را تنگ کنند. اگر کسی انتقاد، صحبت یا اعتراض دارد که به معنی براندازی نیست.


