صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بیمارستانی جدید برای جایگزینی با بیمارستان لقمان

کد خبر: ۱۹۶۹۰۲
| |
2508 بازدید

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از پیگیری جهت تصویب راه‌اندازی بیمارستانی جدید برای جایگزینی با بیمارستان قدیمی لقمان در سفر دور بعدی رئیس جمهور خبر داد.
 به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، حسن ابوالقاسمی در مراسم افتتاح اورژانس تخصصی بیمارستان لقمان که با حضور مرضیه وحید دستجری وزیر بهداشت صبح امروز در این بیمارستان صورت پذیرفت اظهار داشت: بنده خود از دانشجویان بیمارستان لقمان بودم و خاطرات بسیاری از سالهای دور (۲۰ سال گذشته) از دوران دانشجویی و اساتید این بیمارستان دارم.

وی با بیان اینکه وقتی شنیدم که بعد از ۲۰ سال خانم وحید دستجردی پا به این بیمارستان می‌گذارد بسیار تعجب کردم، گفت: مسلماً با حضور وزیر بهداشت برکات بسیاری به این بیمارستان نازل خواهد شد زیرا در دوران مدیریت دکتر امیدوار رضایی نیز که در مجلس شورای اسلامی دغدغه‌های بسیاری در حوزه وزارت بهداشت دارند، مسلماً برکات بسیاری نصیب این بیمارستان شده است.

ابوالقاسمی با اشاره به اینکه بنده به شخصه وظیفه دارم در زمینه کمکی که دکتر امیدوار رضایی در زمان مدیریت بنده در سازمان انتقال خون در زمینه جذب اعتبارات به این سازمان داشت، همیشه این کار را عنوان کنم، گفت: با توجه به عنایت وزارت بهداشت در آن زمان بسیار لازم بود تا از نهادهای دیگری از جمله مجلس، اعتباراتی برای سازمان انتقال خون جذب شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه بیمارستان لقمان یکی از افتخارات این دانشگاه به حساب می‌آید، افزود: وزیر بهداشت نیز عنوان داشته بودند که حتماً از بیمارستان لقمان بازدید به عمل آید تا بخش‌هایی که هنوز نیمه‌کار باقی مانده بود را سر و سامان دهیم و اگر این ۳ هزار میلیارد تومان مازاد درآمد نفت نیز مهیا شود مسلماً بخش‌های باقیمانده این بیمارستان نیز هرچه سریعتر بازسازی می‌شود.

ابوالقاسمی تصریح کرد: یکی از اهداف وزارت بهداشت توجه به افراد تمام وقت در بیمارستان‌ها است و امیدواریم با اختصاص منابع مالی مسائل رفاهی و حضور اساتید و پرسنل به صورت تمام وقت در این بیمارستان نیز برطرف شود.

وی اظهار داشت: بخش مسمومیت بیمارستان لقمان یکی از بخش‌های انحصاری در کل کشور به حساب می‌آید و در حال حاضر نیز یکی از مراکزی که می‌تواند دانشجو و فولوشیب از خارج از کشور پذیرش کند مرکز تحقیقات بیمارستان لقمان است که در خاورمیانه نظیر آن را نداریم و باید این مرکز هرچه بیشتر گسترش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: یکی از بخشنامه‌های وزارت بهداشت در طول چند وقت اخیر بحث توسعه اورژانس‌ها و ICU است که بنده واقعاً از این بخشنامه خوشحال شدم که می‌توانیم با اجرای آن مطالبات مردم را نیز پاسخگو باشیم.

ابوالقاسمی افزود: در حال حاضر مردم چیزهای زیادی از جمله پرستار و پزشک نگهبان و پاسخگو را از ما مطالبه می‌کنند و بنده مطمئن هستم مسائل مالی ما حل می‌شود و باید با ارائه خدمات بهتر کام مردم را با این خدمات شیرین کنیم.

وی با بیان اینکه بخشنامه جدید وزیر بهداشت قدرت زیادی به معاونت درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی داده است، گفت: در این راستا اساتیدی ارتقا خواهند یافت که مردم از آنان راضی باشند و در این راستا من نگران گسترش مراکز تحقیقاتی نیستم زیرا افراد می‌دانند که اگر امروز بخواهیم حرفی برای گفتن در دنیا داشته باشیم باید از طرف مراکز تحقیقاتی صورت پذیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود:‌ ولی باید این نکته را توجه کنیم که پاسخگویی اولویت اول‌مان باشد و در این راستا باید توجه ویژه‌ای به بیمارستان لقمان شود زیرا مردم نیازمند زیادی به این بیمارستان مراجعه می‌کنند و امیدوارم در سفر بعدی رئیس جمهور مصوبه بیمارستان جدید برای جایگزینی بیمارستان قدیمی لقمان تصویب شود زیرا این بیمارستان قدمت بیش از ۵۰ سال دارد و باید تلاش کنیم در سال‌های آینده بیمارستان مدرنی جایگزین این بیمارستان شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار