صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پاسخ وزير كشور به شایعه برکناری

همه‌ تلاش ما اين خواهد بود كه مشاركت حداكثري اتفاق بيفتد. نشاط و شور انتخاباتي براي همه فراهم است و همه گروه‌هاي سياسي كه در چارچوب اصول قانون اساسي رقابت مي‌كنند‌، زمينه برايشان فراهم خواهد بود.
کد خبر: ۱۹۵۹۶۷
| |
9316 بازدید

وزير كشور تاكيد كرد: رويكرد ما، رويكرد عدالت‌محورانه است و امكانات براي همه جريان‌هايي كه در چارچوب قانون اساسي فعاليت مي‌كنند در مسير منتهي به برگزاري انتخابات مجلس شوراي اسلامي يكسان خواهد بود.

به گزارش ايسنا مصطفي محمدنجار پس از پايان گردهمايي فرمانداران طي يك نشست خبري با خبرنگاران، در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيد شايعه بركناري شما از وزارت كشور و اداره اين وزارتخانه توسط سرپرستي مطرح شده است، نظر شما در اين مورد چيست، اظهار كرد: بنده و همكارانم با قدرت و قوت كامل در حال پيشبرد اهداف دولت هستيم و به چنين حاشيه‌سازي‌هايي توجه نمي‌كنيم.

وي افزود: ما براي امر انتخابات در وزارت كشور فعاليت‌هاي خوبي را شروع كرده‌ايم. در چند روز اخير نشست‌هاي متعددي داشتيم كه اين نشست‌ها با نظر رييس‌جمهور بوده است كه در آن مسائل خوبي مطرح شد.

نجار تاكيد كرد: ما براي برگزاري خوب و مطلوب انتخابات آماده مي‌شويم و از اين رو به اين جوسازي‌ها توجه نمي‌كنيم.

خبرنگاري از وزير كشور پرسيد گويا اين شايعه‌ها از سوي اصلاح‌طلبان مطرح مي‌شود كه نجار در پاسخ به اين سوال گفت: قصد ورود به اين حاشيه‌ها را ندارم و نمي‌خواهم پاسخ بگويم.

وي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري مبني بر اين‌كه با تبليغات زودهنگام انتخاباتي چه برخوردي خواهد شد، گفت: تمامي تلاش ما اين است كه بستري فراهم كنيم تا طي آن فضاي انتخابات باشور و نشاط برگزار شود و همه گروه‌هايي كه در چارچوب قانون فعاليت مي‌كنند در اين عرصه انتخابات نيز فعال باشند. فرمانداران نيز در خط ولايت به مسائل آشنا هستند و زواياي انتخاباتي را مي‌دانند.

خبرنگار ديگري از وزير كشور پرسيد، بحث تقلب در انتخابات مجلس از هم‌اكنون از سوي برخي مورد توجه قرار گرفته و حتي تيتر يك برخي روزنامه‌ها نيز قرار گرفته است، نظر شما در اين مورد چيست، نجار در پاسخ به اين سوال با تاكيد بر اين‌كه «فضايي كه پيش‌رو خواهيم داشت، بهترين فضاي انتخاباتي خواهد بود» گفت: با توجه به برگزاري انتخابات‌هاي متعدد در كشورمان، ما تجربيات ارزشمندي داريم و اين تجربيات به كار ما مي‌آيد. ما سعي‌مان اين است كه اين انتخابات بدون هرگونه حاشيه برگزار شود.

نجار تاكيد كرد: نظام ما، نظام مردم‌سالاري ديني است و دشمن مي‌خواهد به اين نظام ضربه بزند؛ اما اينطور نخواهد شد.

خبرنگاري ديگري در مورد دخالت برخي گروه‌هاي دولتي و ضرورت توجه به عدم دخالت دولت در انتخابات سوال كرد كه نجار در پاسخ به اين سوال خاطرنشان كرد: دولت تجربيات بسيار خوبي داشته است و طي انتخابات‌هايي كه در دولت‌هاي نهم و دهم برگزار شده، ما با افزايش مشاركت مردم مواجه بوده‌ايم.

وي با بيان اين‌كه «دولت همواره امانتدار مردم بوده است» افزود: خدمت به مردم در اين انتخابات نيز مورد توجه قرار خواهد گرفت.

وزير كشور همچنين در قالب پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر تعداد حوزه‌ها و شعب انتخاباتي در كشور گفت: اگر بحث لايحه‌ افزايش نمايندگان تصويب شود، تعداد حوزه‌ها از 207 حوزه به 223 حوزه ا فزايش پيدا خواهد كرد.

وي گفت: حدود 50 هزار شعبه‌ انتخاباتي براي انتخابات نهم مجلس شوراي اسلامي در سراسر كشور وجود خواهد داشت.

نجار در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا كه پرسيد زمينه براي رقابت همه گروه‌هاي سياسي از جمله اصلاح‌طلب و اصولگرا براي انتخابات نهم مجلس شوراي اسلامي چقدر فراهم خواهد بود، گفت: همه‌ تلاش ما اين خواهد بود كه مشاركت حداكثري اتفاق بيفتد. نشاط و شور انتخاباتي براي همه فراهم است و همه گروه‌هاي سياسي كه در چارچوب اصول قانون اساسي رقابت مي‌كنند‌، زمينه برايشان فراهم خواهد بود.

وي با بيان اين‌كه «رقابت سياسي به معناي افتراق نيست» گفت: رويكرد ما، رويكرد عدالت‌محورانه است و امكانات سياسي نيز براي گروه‌هايي كه در چارچوب قانون اساسي حركت مي‌كنند يكسان خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟