ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

وقتی پلیس‏، قاچاقچی مواد مخدر می‌شود

میشل نره که یکی از مشهورترین پلیس‌های قضایی فرانسه است به 12مورد اتهام از جمله قاچاق مواد مخدر و اختلاس متهم شده است.
کد خبر: ۱۹۴۸۲۲
| |
6241 بازدید
جام جم: معاون رئیس پلیس لیون فرانسه به اتهام فساد و قاچاق مواد مخدر مورد بازجویی قرار گرفت.

به گزارش شبکه یورونیوز، میشل نره که یکی از مشهورترین پلیس‌های قضایی فرانسه است به 12مورد اتهام از جمله قاچاق مواد مخدر و اختلاس متهم شده است.

وی هم‌اکنون در مکانی مخفی در حبس موقت به‌سر می‌برد. وکیلِ میشل نره پس از تصمیم دادگاه پاریس مبنی بر ادامه روند بازجویی از وی گفت: او هر چه را در بازجویی‌های اولیه گفته بود تکرار کرده است؛ او به پلیس بودن خود افتخار می‌کند و قصد دارد توضیحات بیشتری درباره اتهامات وارده بدهد. میشل نره از بیست و نهم سپتامبر به اتهام دست داشتن در مبادلات قاچاق مواد مخدر بازداشت شد. بر اساس قوانین فرانسه، پلیس می تواند از موادمخدر و پول‌های حاصل از قاچاق به منظور کمک به منابع اطلاعاتی خود استفاده کند اما میشل نره سال‌ها به طور غیرقانونی از این منابع استفاده کرده و آنها را به ثبت نرسانده است.

وی همچنین متهم به قاچاق حشیش، دریافت هدیه از افراد مشکوک، سفر به مراکش و نیز استفاده از خودروهای لوکس در سفرهایش به کُت دازور است. چند پلیس دیگر نیز به‌اتهام همکاری با میشل نره دستگیر شده اند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟