صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
فولادگر:

مسائل‌حاشیه‌ای‌مانع‌تحقق‌اهداف‌جهاد‌اقتصادی‌شد

کد خبر: ۱۹۴۵۲۰
| |
1586 بازدید
رئیس کمیسیون نظارت و پیگیری اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس با بیان این که در ۶ ماه نخست سال جاری دولت عملکرد قابل توجهی در راستای تحقق شعار جهاد اقتصادی نداشته است، گفت: علت اصلی عدم تحقق اهداف جهاد اقتصادی در سال جاری رسیدگی به مسائل حاشیه‌ای است.

حمیدرضا فولادگر در گفت‌و‌گو با خانه ملت، درباره عملکرد دستگاه‌های اجرایی در ۶ ماه نخست سال جهاد اقتصادی گفت: در برخی مقاطع زمانی بحث‌ها و مسائل حاشیه‌ای بر دولت غلبه کرد و اجازه نداد دستگاه‌های دولتی عملکرد قابل قبولی در زمینه تحقق اهداف جهاد اقتصادی انجام دهند و در راستای تحقق نظر مقام معظم رهبری گام بردارند.   
تا کنون کمیسیون ویژه جهاد اقتصادی گزارشی ازعملکرد دستگاه‌های اجرایی درباره جهاد اقتصادی دریافت نکرده است

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان این که تا کنون کمیسیون ویژه جهاد اقتصادی گزارشی ازعملکرد دستگاه‌های اجرایی درباره جهاد اقتصادی دریافت نکرده است، تصریح کرد: چندی پیش از دستگاه‌های اجرایی خواسته شد تا زمینه‌ کارهای جهادی خود را معرفی و اعلام کنند چه برنامه‌هایی برای تحقق آنها دارند؛ البته تعداد محدودی از دستگاه‌های اجرایی چنین گزارشی را به کمیسیون ارائه کردند.

فولادگر با بیان این که کمیسیون ویژه جهاد اقتصادی پنج محور کاری را در زمینه جهاد افتصادی تعریف کرده است، افزود: همگرایی سیستم آماری کشور، حمایت از تولید و ارتقای بهره‌وری ، بهبود فضای کسب و کار، مقابله با محدودیت‌ها و تحریم‌ها و اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی از جمله این محورها است که در ارتباط با هر یک از این موضوع‌ها نشست‌هایی برگزار شده است.  

وی با بیان این که در زمینه آماده کردن بسترهای لازم برای تحقق شعار جهاد اقتصادی انتظار بیشتری از مجلس نیز وجود داشت، ادامه داد: البته برخی از کمیسیون‌های تخصصی مجلس در این زمینه نقش فعال‌تری داشتند اما برخی دیگر از کمیسیون‌ها در حد انتظار ظاهر نشدند.

این عضو کمیسیون ویژه جهاد اقتصادی مجلس با ابراز امیدواری نسبت به این موضوع که در۶ ماه دوم امسال دولت و مجلس تحرک بیشتری در رابطه با موضوع جهاد اقتصادی داشته باشند، تصریح کرد: انتظار این است که در مدت زمان باقی‌مانده تا پایان سال، دستگاه‌های اجرایی زمینه‌ها و ظرفیت‌های کارهای جهادی را مشخص کرده و با دور شدن از عوامل حاشیه‌ای بیشتر در جهت تحقق جهاد اقتصادی گام بردارند.   

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...