صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مسئولان اوستیای جنوبی حاضر به ثبت نام تدیف برای ریاست جمهوری نشدند

رای‌گیری مخفی کار دست سرمربی روسیه داد

مسئولان اوستیای جنوبی روسیه حاضر به ثبت نام جامبولات تدیف، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد روسیه برای ریاست جمهوری این منطقه نشدند.
کد خبر: ۱۹۴۲۱۹
| |
3101 بازدید

به گزارش سایت فدراسیون کشتی روسیه، جامبولات تدیف، سرمربی نامدار تیم ملی کشتی آزاد روسیه که گفته می‌شد به دلیل اختلاف با رئیس فدراسیون کشتی کشورش، تیم روسیه را در رقابت‌های قهرمانی جهان ترکیه همراهی نکرده است، قصد داشت برای ریاست جمهوری اوستیای جنوبی نامزد شود اما مسئوالان این منطقه اعلام کردند که نام وی به عنوان نامزد ریاست جمهوری ثبت نمی‌شود.

در رای‌گیری مخفی که روز جمعه برای تائید صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری این منطقه برگزار شد تصمیم به عدم ثبت نام تدیف گرفته شد.

شش نفر از اعضای کمیسیون انتخابات برای ثبت نام تدیف رای مثبت دادند، اما در مقابل 7 رای مخالف و 2 رای ممتنع باعث شد تا نتواند برای ریاست جمهوری این منطقه کاندید شود.
پس از این موضع حدود 150 نفر از هوادارن تدیف برای اعتراض سعی داشتند تا وارد ستاد انتخابات شوند که با برخورد پلیس مواجه شدند.

به گفته مقامات مسئول این منطقه در جریان سفر تدیف در آوریل 2011، به تسخینوالی یک هیئت نمایندگی از ورزشکاران روسی یک رسوایی وجود دارد. مقامات اوستیای جنوبی تدیف را متهم کردند که درگیری که در جریان این سفر در حومه تسخینوالی میان مهاجمان مسلح و محافظان تدیف رخ داد، ساختگی بوده است و تدیف سعی در مطرح کردن خود در انتخابات داشته است.

انتخابات ریاست جمهوری در اوستیای جنوبی، نوامبر سال جاری برگزار می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟