میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رهايي دختر ۶ساله از چنگال آدم ربايان

چند روز قبل سرنشينان يک دستگاه، پژو ۴۰۵ دختربچه ۶ساله اي را از مقابل محل کار مادرش در خيابان بزرگمهر مشهد ربودند و ازمحل گريختند.
کد خبر: ۱۹۱۹۶۰
| |
4558 بازدید
خراسان: دختربچه ۶ساله اي که چند روز قبل در مشهد ربوده شده بود با تلاش کارآگاهان پليس آگاهي خراسان رضوي از چنگ آدم ربايان آزاد شد.

چند روز قبل سرنشينان يک دستگاه، پژو ۴۰۵ دختربچه ۶ساله اي را از مقابل محل کار مادرش در خيابان بزرگمهر مشهد ربودند و ازمحل گريختند.

با اعلام ماجراي آدم ربايي به کارآگاهان پليس آگاهي خراسان رضوي و با توجه به اهميت موضوع پي گيري اين پرونده به دستور سرهنگ کارآگاه حسين بيدمشکي (رئيس پليس آگاهي خراسان رضوي) به کارآگاهان شعبه جنايي سپرده شد تا با تشکيل تيم ويژه اي از کارآگاهان زبده، شناسايي و دستگيري آدم ربايان در دستور کار قرارگيرد.

کارآگاهان پليس آگاهي خراسان رضوي پس از انجام يکسري فعاليت هاي اطلاعاتي و پليسي به سرنخ هاي مهمي دست يافتند و موفق شدند آدم ربايان را شناسايي کنند آنان سپس در يک عمليات پليسي متهمان اين پرونده را به محاصره درآوردند آدم ربايان که متوجه موضوع شده بودند اقدام به فرار کردند اما کارآگاهان براي نجات جان دختربچه و آسيب نرسيدن به شهرونداني که در محل حضور داشتند از تيراندازي مستقيم خودداري کردند و بدين ترتيب موفق شدند با در تنگنا قراردادن متهمان، دختر بچه را از چنگ آنان آزاد کنند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت