الهیان: تصاوير غرب از ايران مغرضانه است
کد خبر: ۱۹۱۶۹۴
| | 1627 بازدید
"يان فان آكن" نايب رييس كميسيون حزب چپها در پارلمان آلمان با زهره الهيان رييس كميته حقوق بشر و عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس ديدار و گفتوگو كرد.
به گزارش ايسنا، در ابتداي اين ديدار خانم الهيان با اشاره به سابقه ديرينه مناسبات ايران و آلمان اظهار داشت: ظرفيتهاي موجود در روابط دو كشور بسيار گسترده است كه بايد با شناخت آنها و افزايش تماسها ميان مسوولان سياسي و پارلماني ايران و آلمان، زمينه توسعه و گسترش روابط فيمابين را مهيا كرد.
وي در ادامه افزود: متاسفانه تصاويري كه از ايران در غرب ارائه ميگردد تحت تاثير تبليغات سوء و مغرضانه برخي كشورها نادرست و غيرواقعي است و آنها سعي دارند تا با سياهنمايي و وارونه جلوه دادن حقايق موجود درباره ايران به اهداف نامشروعشان دست يابند.
رييس كميته حقوق بشر مجلس با انتقاد از رفتار دوگانه و تبعيض آميز غرب با ايران بر سر مساله هستهاي و ناديده انگاشتن حق مسلم ملت ايران دربرخورداري از انرژي صلح آميز هستهاي، تحريمهاي اعمال شده را بينتيجه خواند و بر عزم و اراده ملت ايران در پيمودن راه پيشرفت و دستيابي بر فنآوري هستهاي با مقاصد صلحآميز تاكيد نمود.
در ادامه "يان فان آكن" نايب رييس فراكسيون چپها در پارلمان آلمان ضمن تشريح مواضع حزب متبوعش اظهار داشت: من نيز با وضع تحريمها بر ضد جمهوري اسلامي ايران از ابتدا مخالف بودم و معتقدم از طريق گفتوگو و انجام مذاكرات سازنده ميتوان به حل مساله هستهاي اميدوار بود.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


