صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کی‌روش در جمع خبرنگاران عنوان کرد:

عملکرد همه بازیکنان زیر نظر کادر فنی است

کی‌روش از اظهارنظر درباره سخنان حمید استیلی که گفته بود، «چرا اینقدر از تیم پرسپولیس بازیکن به تیم ملی دعوت شده‌ا‌ند»، اظهار داشت: از نظر اخلاقی و حرفه‌‎ای درست نمی‌دانم که در رسانه‌ها درباره مربیان دیگری صحبت کنم. دوست ندارم حتی اگر مربی درباره من حرفی زد، در رسانه‌ها پاسخ آن را بدهم و مایل نیستم، نخستین فردی باشم که این اخلاق حرفه‌ای را زیر پا می‌گذارد.
کد خبر: ۱۹۱۶۴۳
| |
7939 بازدید
سرویس ورزشی «تابناک» ـ سرمربی تیم ملی با بیان اینکه اولویتش، رساندن ایران به جایگاه نخست قاره آسیاست، گفت: وقتم را برای کارهایی که اتفاق نمی‌افتد تلف نمی‌کنم! هم‌اکنون تیم‌های اروپایی، درگیر بازی‌‎های مقدماتی یورو 2014 هستند و فرصت بازی ندارند.

بنا بر این گزارش، کارلوس کی‌روش در حاشیه نخستین تمرین تیم ملی فوتبال در کمپ تیم‌های ملی در جمع خبرنگاران ضمن بیان این مطلب افزود: اگر این گونه بیندیشیم که تیم ملی، تنها با برگزاری دیدارهای دوستانه برای دیدارهای رسمی آماده می‌شود، یک اشتباه بزرگ مرتکب شدیم که نشان‌دهنده آن است از سطح فوتبال بین المللی بی‌خبریم.

وی در ادامه افزود: اردویی که از امروز دوشنبه در کمپ تیم‌های ملی آغاز می‌شود، بخشی از برنامه آماده‌سازی تیم ملی برای اردوهای بعدی است و اینکه بازیکنان روندی را که پیش از این در پیش گرفته، نگه دارند و برای تمرینات بعدی آماده باشد.

سرمربی پرتغالی تیم ملی ،دومین هدف از برپایی مینی کمپ این تیم را بدین صورت تشریح کرد: هدف دیگرمان از این اردو، دعوت از بازیکنان جوان است تا فرصت داشته باشند، توانایی‌های خود را بروز دهند. هم‌اکنون ده تا دوازده بازیکن رده امید، قابلیت بازی در تیم بزرگسالان را دارند و ما باید به آنها نشان دهیم، درهای تیم ملی روی آنها باز است و می‌توانند کنار ملی‌پوشان تمرین کرده و خود را نشان دهند.

وی همچنین تأکید کرد: ثابت می‌‎کنیم عملکرد همه بازیکنان زیر نظر کادر فنی تیم ملی است و هر کس قابلیتش را داشته باشد، به اردوی این تیم دعوت خواهد شد.

کی‌روش افزود: باز هم تکرار می‌کنم و از تکرار این حرف خسته نمی‌شوم که هدف از دعوت بازیکنان به اردوی تیم ملی این است که آنها را برای حضور در عرصه بین المللی و دیدارهای خارجی آماده کنیم. اگر قرار بر این بود که بازیکنان برای بازی برابر تیم‌های خارجی، تنها تمرین کنند، دیگر نیازی نبود آنها را به اردوی تیم ملی دعوت کنیم، چرا که در باشگاه این آمادگی را پیدا می‌کردند، بلکه هدفمان از دعوت بازیکنان به اردوی تیم ملی برای آن است که از هر نظر آماده حضور در عرصه بین المللی شوند.

وی در واکنش به افرادی که از برپایی مینی کمپ این تیم در کوران مسابقات لیگ برتر شگفت‌زده شده‌اند، تصریح کرد: اگر هستند کسانی که از اردوی کنونی تیم ملی متعجب شدند، قطعا از اردوهای آینده ما نیز شگفت‌زده خواهند کرد. ما چنین اردوهایی را در دستور کار داریم و آن را ادامه می‌دهیم. برنامه‌های ما این است که در اردوهای آینده، نفرات بیشتری را دعوت کرده و آزمایش کنیم، چرا که از دید ما درهای تیم ملی روی هیچ کس بسته نیست.

سرمربی پرتغالی تیم ملی همچنین درباره دعوت نکردن رحمتی به این اردو، اظهار داشت: همه با خبر هستند، وی مصدوم شده است. به همین دلیل در این اردو، او را دعوت نکردیم و این فرصت را به دروازه‌بان‌های جوان دادیم تا حضور در اردوی تیم ملی را تجربه کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟