بازي تيم ملي با كويت منتفي شد
شايد با تيمي متشكل از بازيكنان خارجي ليگ بازي كنيم
کد خبر: ۱۹۰۸۸۴
| | 2463 بازدید
سرپرست تيم فوتبال ايران از منتفي شدن بازي تداركاتي تيم ملي برابر كويت در چهاردهم مهر ماه خبر داد و گفت: در صدد هستيم تا با موافقت كيروش تيم ملي با تيمي متشكل از بازيكنان خارجي حاضر در ليگ بازي تداركاتي انجام دهد.
عباس ترابيان در گفت و گو با ايسنا، درباره بازگشت كارلوس كيروش به ايران، اظهار كرد: او كه پس از بازي تيم ملي برابر قطر به مرخصي رفته بود، طبق برنامه قرار بود ساعت 11 امروز به تهران بيايد و براي تماشاي ديدار تيمهاي پرسپوليس و استقلال هم در ورزشگاه آزادي حاضر شود.
سرپرست تيم ملي با بيان اين كه هنوز حريف تداركاتي تيم ملي در چهاردهم مهرماه مشخص نشده است، از احتمال برگزاري مسابقه بين تيم ملي و تيمي متشكل از بازيكنان خارجي شاغل در ليگ برتر خبر داد و گفت: از آنجايي كه تمام تيمهاي عربي برنامهريزي هايشان را براي تاريخ فوق انجام دادهاند، مي خواهم پيشنهادي به فدراسيون و سرمربي تيم ارائه كنم كه بر اساس آن تيم ملي در چهاردهم مهر ماه با يك تيم متشكل از تمام بازيكنان خارجي حاضر در ليگ بازي كند. بر اساس بررسي كه داشتم تقريبا در تمام پستهاي تخصصي يك تيم بازيكنان خارجي در ليگ ما هستند كه بتوانند در آن تيم حاضر شوند. ضمن اين كه هماهنگي آنها با يكديگر هم نميتواند خيلي طول بكشد، چرا كه در دنيا مي بينيم تيمهاي متشكل از ستارگان جهان تنها با دو، سه روز تمرين كردن ميتوانند يك تيم قابل قبولي را تشكيل دهند. اين كه هدايت تيم پيشنهادي بنده را چه كسي بر عهده داشته باشد، هنوز مشخص نيست.
وي با بيان اين كه فدراسيون به دنبال اين بود تا ششم اكتبر مسابقهاي را بين تيمهاي ايران و كويت ترتيب دهد، افزود: ما آخرين صحبتها را با مقامات كويتي داشتيم، اما ظاهرا آنها براي چهاردهم مهر ماه (ششم اكتبر) قرار است با تيم لبنان مسابقه داشته باشند. از طرفي بازي با سوريه به دليل محدوديتي كه براي فوتبال اين كشور تعيين شده ديگر امكان پذير نيست.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


