صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وزارت ورزش: اولتيماتومي وجود ندارد

هيات مديره سرخابي بعد از داربي

بحث انتخاب و معرفي اعضاي هيات‌مديره دو باشگاه پرطرفدار پرسپوليس و استقلال به سوژه‌اي داغ تبديل شده و در اين شرايط مسوولان فدراسيون فوتبال درصددند كه با معرفي زودتر از موعد اسامي، از كشيدن كار به دقيقه 90 جلوگيري كنند.
کد خبر: ۱۹۰۷۵۰
| |
2769 بازدید
تمام اينها در شرايطي است كه عزيز محمدي، رييس سازمان ليگ اعلام كرده بود كه كنفدراسيون فوتبال آسيا تا ساعت 11 روز دوشنبه مهلت داده بود تا استقلال و پرسپوليس اسامي اعضاي هيات‌مديره خود را معرفي كنند. حالا اين مهلت به اتمام رسيده، اما حميد سجادي معاون وزارت ورزش اين موضوع را تكذيب كرد: «هيچ اولتيماتومي از سوي AFC وجود ندارد و مشكل خاصي هم نيست. در ضمن اعضاي هيات مديره استقلال و پرسپوليس بعد از داربي، يعني هفته آينده معرفي مي‌شوند.»

گل : اين تمام فعل و انفعالات درباره انتخاب و معرفي اعضاي هيات‌مديره سرخابي‌ها نيست. در اين وضعيت خبر مي‌رسد كه عباسي، وزير ورزش تصميم گرفته شخصا دست به كار شود و نظر نهايي را براي معرفي اعضاي جديد بدهد.

البته اگر قرار باشد فرآيند معمول طي شود، به احتمال فراوان عباسي پيش از ارسال فهرست اعضاي هيات‌مديره دو باشگاه پرطرفدار، اين ليست را در اختيار رييس‌جمهور قرار خواهد داد. با اين اوصاف گفته مي‌شود پس از درخواست‌ها و تلاش مسوولان سازمان ليگ براي معرفي اسامي، وزارت ورزش و جوانان از عزيز محمدي خواسته تا نامه الكترونيكي AFC را كه از زمان قطعي براي ارسال اسامي هيات‌مديره دو باشگاه استقلال و پرسپوليس در آن قيد شده را برايشان بفرستد، بر اين اساس عباسي با اشراف به اينكه زمان نهايي براي ارسال اسامي 22 مهر است، دست نگه داشته تا با بررسي بيشتر نفرات را معرفي كنند.

وزارت ورزش و جوانان قصد دارد اسامي هيات‌مديره دو باشگاه پرسپوليس و استقلال را در دو نوبت به AFC ارايه دهد. به اين ترتيب كه در نوبت اول قرار است ليستي متشكل از شش نفر شامل سه عضو از باشگاه استقلال و سه نفر از پرسپوليس را براي ارسال به كنفدراسيون آسيا به فدراسيون فوتبال ارايه دهد. در نوبت دوم كه تا 22 مهر فرصت وجود دارد، ليست ناقص اوليه تكميل و در اختيار AFC قرار مي‌گيرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟