صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امیرقلعه‌نویی ممنوع‌الخروج شد!

امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی هنوز مالیات قرارداد خود در باشگاه سپاهان را پرداخت نکرده و به همین دلیل ممنوع‌الخروج است.
کد خبر: ۱۸۹۵۱۵
| |
9600 بازدید
به گزارش گل، قلعه‌نویی که طی دو سال فعالیت در باشگاه سپاهان به عنوان گران‌ترین مربی فوتبال ایران معرفی شد، هنوز مالیات قرارداد خود را نداده و به همین دلیل ممنوع‌الخروج است.
 
مبلغ قرارداد قلعه‌نویی با باشگاه سپاهان خیلی بیشتر از سقف قرارداد بود و این مربی حتی درصد قابل توجهی از مبلغ قرارداد خود را هنوز از باشگاه سپاهان دریافت نکرده است. اگر قلعه‌نویی قصد شکایت داشته باشد سازمان لیگ به مبلغ واقعی قرارداد او پی خواهد برد که این موضع شاید برای ژنرال دردسرساز شود.
 
می‌گویند او در حال رایزنی با مسئولان باشگاه سپاهان است تا مبلغ قراردادش خود را گرفته یا اینکه پرداخت مالیاتش را به باشگاه سپاهان محول کند. قلعه‌نویی حتی قصد داشت بعد از پایان لیگ به آمریکا برود و می‌گویند نرفتن او به دلیل مشکلات مالیاتی است. او فعلا نمی‌خواهد مالیاتش را بدهد تا اگر نتوانست پولش را از سپاهان بگیرد پرداخت مالیات به عهده آنها بگذارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟