صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازداشت رئیس اداره اطلاعات ارتش ترکیه

ژنرال اسماعیل حقی پکین این ژنرال بلندپایه ترک به همراه سیزده افسر فعال و بازنشسته ارتش ترکیه متهم هستند که با راه اندازی سایتهای اینترنتی ضد دولتی تلاش می کردند تا دولت این کشور را سرنگون کنند.
کد خبر: ۱۸۸۷۱۳
| |
5923 بازدید

رئیس اداره اطلاعات نیروهای مسلح ترکیه به جرم تلاش برای براندازی حکومت به دستور دادگاه استانبول بازداشت شد.

به گزارش ایسنا ژنرال اسماعیل حقی پکین این ژنرال بلندپایه ترک به همراه سیزده افسر فعال و بازنشسته ارتش ترکیه متهم هستند که با راه اندازی سایتهای اینترنتی ضد دولتی تلاش می کردند تا دولت این کشور را سرنگون کنند.

تحقیقات در خصوص این عده که از سال 2010 میلادی آغاز شده حکایت از آن دارد که این گروه هدایت و عضویت در یک سازمان مسلح تروریستی در ترکیه را نیز برعهده داشته است.

قرار است بزودی دادگاه این متهمان پس از تکمیل پرونده جنایی برگزار شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟