MRI اولادي به آلمان فرستاده شد
به گزارش خبرگزاري فارس مهرداد اولادي مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در بازي مقابل شاهين بوشهر به شدت از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شد و حرف و حديث درباره حضور وي در دربي هفتاد و يكم اين روزها بر سر زبانها افتاده است.
درمان او پس از اينكه زير نظر يك پزشك دچار مشكل شد به دكتر سودي مدير كلينك باشگاه پرسپوليس سپرده شد. براي بررسي بيشتر وي امروز از مچ پاي خود ام آر اي گرفت.
دكتر سودي مدير كلينيك باشگاه پرسپوليس در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره آخرين وضعيت اولادي پس از تست امروز اظهار داشت : تمام تلاش خود را خواهيم كرد كه اين بازيكن به ديدار روز 25 شهريور با استقلال برسد. بر همين اساس عكس ام آر اي اولادي را براي يكي از دوستانم در آلمان فرستادم تا با بررسي بيشتر در كلينك مخصوصاش نظر خود را اعلام كند. منتظر هستيم تا اين نظر در 2 روز آينده به ما اعلام شود اما ما هم تمرينات فيزيوتراپي خود را براي اولادي در نظر گرفتيم و وضعيت او كمي بهتر است.


