صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مهريه 500 سكه‌اي بهاي لجبازي مرد شد

زن بار دیگر در برابر قاضی این پرونده گفت: می‌خواهم پس از گرفتن مهریه هر زمانی که شوهرم لجبازی کرد، با خیال راحت دستم در جیب خودم باشد و از او خواسته‌ای نداشته باشم.
کد خبر: ۱۸۶۶۸۵
| |
2746 بازدید

زنی در دادگاه خانواده گفت: براي آنكه ديگر شوهرم لجبازي نكند و حرف‌هايش را به من تحميل نكند مي‌خواهم مهريه 500 سكه‌اي خودم را از او بگيرم.

به گزارش فارس، زنی با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواست مهریه خود را به قاضی یکی از شعب ارائه کرد.

این زن در مقابل قاضی شعبه 240 این مجتمع قضایی خانواده مدعي شد: مهریه 500 سکه‌ای‌ام را می‌خواهم و شوهرم با توجه به اینکه در همه نقاط شهر خانه دارد و وضع مالی خوبی دارد، باید آن را بپردازد.

وی ادامه داد: شوهرم بسیار لجباز است و هر کاري انجام می‌دهد تا حرفش به کرسی بنشیند بنابر این باید با زور از او مهریه‌ام را بگيرم.

زن بار دیگر در برابر قاضی این پرونده گفت: می‌خواهم پس از گرفتن مهریه هر زمانی که شوهرم لجبازی کرد، با خیال راحت دستم در جیب خودم باشد و از او خواسته‌ای نداشته باشم.

مرد در دادگاه حضور داشت و با اشاره به اینکه 5 سال از زندگی مشترکمان می‌گذرد، اظهار داشت: همسرم بسیار پر توقع است و هر کاری می‌کند تا به خواسته‌اش برسد.

وی ادامه داد: همسرم هدفش این است که مرا کوچک کند و اجازه ندهد که حرفم را به کرسی بنشانم بنابراین به دادگاه آمده است؛ این کار او من را عذاب داده است و به همین دلیل مهریه‌اش را نمی‌پردازم.

مرد افزود: همسرم دائم به فکر خودش است و تنها فکر و ذکرش این است که کاری بر خلاف نظر من انجام دهد و در حال حاضر مراجعه به دادگاه را بهترین راه برای رسیدن به هدفش قرار داده است.

قاضی این شعبه بعد از صحبت‌های زن و مرد و با توجه به اموال مرد، او را به پرداخت مهریه زن محکوم کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟