ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پليس راه تقلبي هم از راه رسيد !

متهم، با اعتراف به كلاهبرداري، گفت: با حضور در نزديكي مقرهاي پليس راه، خودروهاي عبوري را متوقف كرده و پس از معرفي خود به عنوان مامور پليس راه و جلب اعتماد آنها، اقدام به كلاهبرداري مي‌كردم.
کد خبر: ۱۸۵۶۷۰
| |
6638 بازدید
تهران امروز: فردي كه با جعل عنوان مامور پليس راه، اقدام به فريب و كلاهبرداري مي‌كرد، شناسايي و دستگير شد.

سرهنگ آقاخاني رئيس پليس آگاهي استان سمنان در خصوص اين خبر گفت: در پي شكايت تعدادي از شهروندان، مبني بر اينكه شخصي با معرفي خود تحت عنوان مامور پليس راه، با بهانه‌هاي مختلف، مبالغي را از آنها اخذكرده و متواري مي‌شود، كارآگاهان پليس، با استفاده از اطلاعات شاكيان و انجام چهره نگاري وگشت‌هاي نامحسوس در مناطقي كه احتمال حضور متهم وجود داشت، در نهايت با كمك يكي از مالباختگان و عوامل گشت پليس، متهم كه در يك وسيله نقليه در حال تردد بود، شناسايي و دستگير شد.

با توجه به بررسي‌هاي به عمل آمده مشخص شد، متهم كلاهبردار با هويت (م-ف) در حال فريب راننده وسيله نقليه بوده، كه در بين راه، شناسايي و دستگير شد.

سرهنگ آقاخاني در ادامه اين خبر افزود: متهم، با اعتراف به كلاهبرداري، گفت: با حضور در نزديكي مقرهاي پليس راه، خودروهاي عبوري را متوقف كرده و پس از معرفي خود به عنوان مامور پليس راه و جلب اعتماد آنها، اقدام به كلاهبرداري مي‌كردم. با تكميل پرونده، متهم جهت ادامه رسيدگي به مرجع قضايي تحويل شد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟