صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرچم جدید لیبی بر فراز منزل قذافی

فرمانده انقلابیون در طرابلس گفت : 90 درصد باب العزیزیه کاملا امن است و پاکسازی ده درصد باقی مانده ادامه دارد.
کد خبر: ۱۸۵۶۳۵
| |
9331 بازدید

رسانه های عربی لحظاتی پیش از برافراشته شدن پرچم جدید لیبی بر فراز منزل تصرف شده قذافی و تصرف کامل باب العزیزیه خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه الجزیره در خبری فوری گزارش داد: فرمانده انقلابیون در طرابلس گفت :  90 درصد باب العزیزیه کاملا امن است و پاکسازی ده درصد باقی مانده ادامه دارد.

وی گفت : ما از چهار محور به باب العزیزیه حمله کردیم که ناگهان استحکامات دفاعی آن فرو ریخت و توانستیم آن را به تصرف خود در آوریم.

از سوی دیگر، انقلابیون همچنان به جستجوی خانه به خانه مقر قذافی برای یافتن وی و همدستانش ادامه می دهند، انقلابیون همچنین علاوه بر به زیر کشیدن مجسمه قذافی، پرچم جدید لیبی را بر فراز منزل دیکتاتور این کشور برافراشتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟