صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

70 مغازه در لاله زار تهران طعمه حریق شد

به علت تولیدی بودن این پاساژ، کار به صورت شبانه روزی انجام می شد و در هنگام آتش سوزی 30 نفر از کارکنان به پشت بام فرار کرده بودند که با تلاش مأموران نجات یافتند.
کد خبر: ۱۸۴۵۷۶
| |
1747 بازدید
معاون عملیات سازمان آتش نشانی گفت: در پی حادثه آتش سوزی در تقاطع لاله زار و منوچهری، 70 مغازه طعمه حریق شد.
 
تیموری در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: این آتش سوزی ساعت 4 و 31 دقیقه بامداد امروز - پنج شنبه - در پاساژ 5 طبقه ای با 220 مغازه و تولیدی به سرعت در حال سرایت بود که با حضور نیروهای شش ایستگاه آتش نشانی از توسعه حریق جلوگیری می شود.

معاون عملیات سازمان آتش نشانی افزود: با وجود حجم بالای کالا در مغازه ها، راه پله ها و راهروها کار اطفای حریق در کمتر از یک ساعت انجام شد.

تیموری گفت: به علت تولیدی بودن این پاساژ، کار به صورت شبانه روزی انجام می شد و در هنگام آتش سوزی 30 نفر از کارکنان به پشت بام فرار کرده بودند که با تلاش مأموران نجات یافتند.

وی افزود: متأسفانه 3 نفر در این حادثه جان خود را از دست دادند.

تیموری گفت: کارشناسان سازمان آتش نشانی، علت حادثه را بررسی و اعلام خواهند کرد.

معاون عملیات سازمان آتش نشانی افزود: در این حادثه ، تعدادی از مغازه ها خسارت کلی و تعدادی نیز خسارت جزئی دیده اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟