صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاهش برآورد تقاضاي نفت در سال جاري

با این وجود ، این آژانس با اشاره به توقف فعالیت نیروگاه های اتمی ژاپن و افزایش تقاضای نفت در نیروگاه های حرارتی این کشور، برآورد خود درباره تقاضای نفت در سال آینده میلادی را افزایش داد.
کد خبر: ۱۸۳۱۵۷
| |
1405 بازدید
 آژانس بین المللی انرژی با اعلام اینکه بروز نشانه های کند شدن رشد اقتصاد جهانی، احتمال بازگشت رکود را تقویت کرده است، برآورد خود درباره تقاضای نفت در سال جاری میلادی را کاهش داد.

 به گزارش شبکه اطلاع رسانی وزارت نفت ، آژانس بین المللی انرژی افزوده است میانگین تقاضای روزانه نفت در سال جاری میلادی، 89 میلیون و 500 هزار بشکه خواهد بود که 60 هزار بشکه نسبت به برآورد پیشین آن کمتر است.

نگرانی درباره سطح بدهی دولتی در اروپا و آمریکا و نشانه های کند شدن رشد اقتصادی چین و هند، بر بازار نفت سایه انداخته است.

با این وجود ، این آژانس با اشاره به توقف فعالیت نیروگاه های اتمی ژاپن و افزایش تقاضای نفت در نیروگاه های حرارتی این کشور، برآورد خود درباره تقاضای نفت در سال آینده میلادی را افزایش داد.

آژانس بین المللی انرژی پیش بینی می کند میانگین تقاضای روزانه نفت در سال 2012 میلادی، یک میلیون و 600 هزار بشکه افزایش یابد و به 91 میلیون و 100 هزار بشکه در روز برسد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟