کم آبی مشکل اساسی دامداری کردستان
به گزارش خانه ملت، "عبدالجبار کرمی" گفت: پیشرفت صنعت دامداری در گرو داشتن منابع آبی کافی است، زیرا آب نیاز اولیه دامداران برای پروش دامها به شمار میرود، ولی متاسفانه هم اکنون با کمبود آب در دامداری های استان کردستان روبهرو هستیم.
نماینده مردم سنندج ، دیوان دره وکمیاران در مجلس شورای اسلامی ، تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی دامداریهای استان کردستان این است که دامداری های این استان سنتی هستند.
وی ادامه داد: کمبود چراگاه برای چرایی دام ها، یکی از دیگر مشکلات صنعت دامداری استان کردستان است، زیرا سازمان منابع طبیعی چریدن دام ها را در برخی از مراتع ممنوع کرده است.
کرمی افزود: استان کردستان با توجه به شرایط اقلیمی وآب وهوایی که دارد می تواند در صنعت دامپروی به پیشرفتهای بسیار چشمگیری برسد و در صورتی این امر تحقق می یابد که بسترهای صنعت دامپروری دراین استان به نحوی مطلوب فراهم شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار رامیدواری کرد که با یک برنامه ریزی کارآمد واصولی می توانیم بسیاری از مشکلات صنعت دامداری استان کردستان برطرف کنیم.
استان کردستان بر اساس آخرین تقسیمات کشوری در سال ۱۳۷۵ دارای ۸ شهرستان، ۱۲شهر، ۲۱ بخش، ۷۸ دهستان و ۱۷۶۵ آبادی دارای سکنه بوده است؛ بانه، بیجار، دهگلان٬ دیواندره، سرو آباد٬ سقز، سنندج، قروه، کامیاران و مریوان، شهرهای این استان به شمار میروند.


