صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تالاب لنگرود پاک‌سازی می‌شود

کد خبر: ۱۸۲۴۱۷
| |
2174 بازدید
نماینده مردم لنگرود در مجلس، از اجرای طرح پاک‌سازی زباله‌ها در تالاب لنگرود در استان گیلان خبر داد و گفت: به‌زودی این تالاب به یکی ار مناطق مهم گردشگری کشور تبدیل خواهد شد.

به گزارش خانه ملت،"مهرداد بائوج لاهوتی" گفت: اجرای طرح‌های  گردشگری این تالاب می تواند پیامدهای اقتصادی بسیاری خوبی برای شهرستان لنگرود داشته باشد و در ضمن از آلودگی فضایی تالاب نیز جلوگیری می‌کند.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به این که تالاب توان بالایی در جذب گردشگر داردف باید زیرساخت‌های صنعت گردشگری به نحوی مطلوب در شهرستان لنگرود تقویت شود. 

وی ادامه داد: با تکمیل این طرح خود به خود بحث زباله در محدوده تالاب لنگرود منتفی می شود واین تالاب که یکی ازمنابع خدادای به شمار می آید جان تازه‌ا‌‌ی می گیرد.

بائوج لاهوتی تاکید کرد: هم اکنون  زباله‌ها به این تالاب سرازیر نمی شوند و تمامی مسئولان در تلاش هستند تالاب لنگرود را تبدیل به یکی از بهترین مجموعه های گردشگری کنند.

نماینده لنگرود با بیان این که تالاب ها به عنوان یکی ازبارزترین زیبایی‌های خلقت و مفیدترین اکوسیستم های طبیعت به شمار می روند،گفت: حفظ این تالاب وسود جستن از منابع بی شمار اقتصادی، تفرجگاهی، ژنتیکی و غیره این تالاب تنها منوط به این است که زیر ساخت های گردشگری به نحوی مطلوب حمایت شود.

به گفته وی ، از طرح‌های عمرانی  که درمجوعه گردشگری تالاب لنگرود در دست اجرا است می توان  از ساخت استخر، هتل، رستوران، تله کابین و غیر نام برد.

عضو کمیبسیون عمران مجلس اظهار، امیدواری کرد: با یک برنامه ریزی  کار آمد و اصولی می توانیم امکانات رفاهی تالاب لنگرود افزا یش دهیم.

شهرستان لنگرود با ۴۴۱ کیلومتر مربع وسعت در استان گیلان قرار دارد، دارای سه شهر به اسامی لنگرود، کومله، شلمان و یک بخش مرکزی است.


 


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟