ورژن جديد مدرسه موشها
فردوسيپور انسان دوست داشتني و جالبي است. او که مدتي از ميکروفن و تريبون به دور بود، پس از بازگشت به پشت ميز گزارش در بازي پرسپوليس و ملوان حرفهاي جالبي زد. عدهاي که نگران عادل بودند و ميگفتند او اين مدت کجا بوده؟
جواب اين سوال را پس از گل تساوي پرسپوليس فهميدند. هواداران که تا دقايقي قبل از گل پرسپوليس دايي را تشويق ميکردند، به يکباره و بعد از گل بادامکي، استيلي را مورد تشويق قرار دادند. عادل در اين لحظه کليه اطلاعات جديدي را که در تعطيلي ليگ به دست آورده بود را رو کرد و گفت:« هواداران پرسپوليس مثل بارباپاپا عوض ميشن و استيلي رو تشويق ميکنند».
اي شيطون، اي کلک، اي ناقلا و اي گوگولي (اينها را به عادل ميگوييم چون با جنبه است. باقي فوتباليها که جنبه او را ندارند وگرنه به آنها هم ميگفتيم). اين مدت براي خودت حسابي نشستهاي و کارتون ديدهايها.
اگر برايت زحمتي نيست يک کپي هم براي ما بزن. براي بچه برادرمان ميخواهيم. دروغ چرا؟ براي خودمان ميخواهيم. حق کپيات هم محفوظ است. مدرسه موشها ورژن جديد را هم خواستي بگو برايت بياوريم.


