صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اطفاء حریق جنگلهای پلدختر

کد خبر: ۱۸۱۹۴۰
| |
1783 بازدید

رئیس یگان حفاظت از جنگلها و مراتع با اشاره به اطفاء حریق جنگلهای زاگرس در شهرستان پلدختر گفت: این یگان از کمبود تجهیزات اطفای حریق رنج می برد.

سرهنگ تقی ایروانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ساعت 11 ظهر دیروز با تلاش دهها محیطبان و امدادگر حریق جنگلهای زاگرس در شهرستان پلدختر طی 3 مرحله به صورت کامل مهار شد. متاسفانه گرمای بالای 50 درجه موجب کندی روند اطفای حریق شد. ضمن اینکه حریق در چند نقطه پس از اطفا بار دیگر آغاز شد.

وی ادامه داد: این حریق در شمال و جنوب شهرستان رخ داد که همین امر مشکلاتی را در اطفای حریق به وجود آورد. این درحالی است که این یگان از کمبود امکانات اطفاءحریق رنج می برد.


رئیس یگان حفاظت از جنگلها و مراتع با رد استفاده از دبه و بیل برای اطفاء حریق اظهار داشت: دبه ها برای حمل آسان در کوله پشتی های امدادگران مورد استفاده قرار می گیرد. هیچگاه از این وسایل برای اطفاء حریق استفاده نمی شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟