ادیانی‌راد: باید جلوی تاراج آثار تاریخی گرفته شود

کد خبر: ۱۸۰۴۸۲
| |
2670 بازدید
نماینده قائمشهر در موافقت با دو فوریت طرح تهیه شناسه رسمی برای اشیای عتیقه و آثار فرهنگی آن را نشان دهنده عزم مجلس برای مقابله با حراج آثار فرهنگی دانست.

به گزارش خانه ملت، "سیدعلی ادیانی‌راد" در جلسه علنی امروز ـ یکشنبه ۹ مردادماه ـ مجلس شورای اسلامی با لازم دانستن اصل فوریت برای طرح تهیه شناسه رسمی برای اشیاء عتیقه و میراث فرهنگی، گفت: مجموعه آثار فرهنگی و تاریخی نماد هویت ملی و فرهنگ کهن و غنی ما و مجموعه مباحث دینی، اعتقادی و مذهبی ما است و هر کدام از آنها بخشی از تاریخ ارزشمند ملت ایران در حوزه آثار ملی و هم در قلمرو آثار مذهبی است.

نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه و جویبار در مجلس با نگران کننده توصیف کردن گزارش‌های دستگاه‌های مرتبط با قاچاق آثار ملی، فرهنگی و تاریخی از مرزها، تاکید کرد: باید هر چه سریع‎تر جلوی این کار گرفته شود.

وی با بیان این که چه چیزی مهم تر از ثبت و شناسه دار کردن هویت فرهنگی کشوراست، تصریح کرد: باید جلوی تاراج و به حراج گذاشته شدن آثار تاریخی، فرهنگی، علمی، نسخ خطی و... و هر آنچه نماد هویت ملی و دینی ملت ایران است گرفته شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خواستار رای نمایندگان به دو فوریت طرح تهیه شناسه رسمی برای اشیاء عتیقه و میراث فرهنگی شد و گفت: تصویب قید دو فوریت، نشانگر تاکید مجلس خواهد بود برای مقابله با کسانی که عزم خود را برای تاراج هویت تاریخی، فرهنگی و دینی ما جزم کرده اند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی