تولید روزانه 8 میلیون تن شیر در کشور

روزانه 8 میلیون تن شیر خام در کشور تولید می شود و 850 واحد تولیدی در کشور مشغول فرآوری این مقدار شیر هستند .
کد خبر: ۱۷۹۹۱۹
|
۰۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۹ 27 July 2011
|
1812 بازدید
|
۲
3 میلیون نفر در صنایع وابسته به شیر در کشور به طور مستقیم مشغول بکار هستند . 

به گزارش واحد مرکزی خبر مشاور مدیرعامل صنایع شیر ایران در سنندج گفت : ظرفیت اشتغالزایی در این صنعت قابل توجه است و گردش مالی در این بخش معادل 15 درصد صادرات نفت است.

چمنی افزود : روزانه 8 میلیون تن شیر خام در کشور تولید می شود و 850 واحد تولیدی در کشور مشغول فرآوری این مقدار شیر هستند .

مشاور مدیرعامل صنایع شیر ایران به سرانه مصرف شیر در کشور اشاره کرد و گفت : میانگین سرانه مصرف شیر در کشور 80 لیتر ، میانگین آن در جهان 160 لیتر و در کشورهای توسعه یافته 300 لیتر است .

وی در پایان به تولید شیر در کردستان اشاره کرد و گفت : روزانه در این استان 400 تن شیر تولید می شود و 19 واحد تولیدی در استان مشغول فرآوری این ماده غذایی هستند .
 

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت