صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دومین محموله کمک ایران در راه سومالی

جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در ادامه کمک‌های ضروری به مردم نیازمند سومالی، ملت شریف و نوعدوست ایران اسلامی را نیز در این امر خیر و خداپسندانه سهیم کند.
کد خبر: ۱۷۹۹۱۷
| |
2197 بازدید
|
۴

دومین محموله کمک‌های انساندوستانه جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران برای مردم سومالی به این کشور ارسال خواهد شد.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر در پی وقوع بحران انسانی، فقدان مواد غذایی و قحطی در کشور سومالی و در خطر بودن جان هزاران نفر از مردم این کشور، جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران در آستانه ماه ضیافت الهی و در جهت تاکیدات مقام معظم رهبری، دومین محموله کمک‌های انساندوستانه خود را شامل مواد غذایی و اقلام بهداشتی به این کشور ارسال خواهد کرد.

جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در ادامه کمک‌های ضروری به مردم نیازمند سومالی، ملت شریف و نوعدوست ایران اسلامی را نیز در این امر خیر و خداپسندانه سهیم کند.

به این منظور شماره حساب 99999 جمعیت هلال احمر نزد بانک ملی ایران شعبه مرکزی پذیرای کمک‌های نقدی هموطنان خواهد بود.

پیش از این نخستین محموله کمک‌های انساندوستانه جمعیت هلال‌احمر در فروردین امسال وارد موگادیشو پایتخت سومالی شد.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۸
جای تاسف است که برای کمک به مردم سومالی تنها یک حساب غیرمتمرکز در نظر گرفته شده که نمیوان از طریق اینترنت به این حساب پول واریز کرد. به طوری که در شرایط کنونی فرد باید شخصاً به بانک مراجعه کند تا بتواند به مردم قحطی زدۀ سومالی کمک مالی کند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۲:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
نه در سايت بانك ملي و نه هلال احمر راهي براي كمك و واريز پول اينترنتي در نظ گرفته نشده!
فكر هم نميكنم تا قرن آينده اينترنت را جدي بگيريم!
اينترنت بيشتر براي ما ايرانيها بازيچه محسوب ميشود تا تكنولوژي.
پس هر نفر بايد يا يك روز از زندگي باز شود تا برود بانك پول واريز كند يا قيد كمك را بزند!
كاش ديگه اينقدر بانكها تبليغ نميكردند!
بدبخت اونايي كه براي ما اينترنت درست كردند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟