لب های هامون خشکید

رئيس شوراي اسلامي هامون شهر ادامه داد: با توجه به گرماي شديد، توفان‌هاي شن و ماسه بادي‌ها، اوضاع فعلي اين شهر بسيار بغرنج است.
کد خبر: ۱۷۸۴۵۳
|
۳۰ تير ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۲ 21 July 2011
|
1905 بازدید
رئيس شوراي اسلامي هامون شهر گفت: در پي چهار روز قطعي آب، گرماي طاقت فرسا و توفان‌هاي شن نه تنها لبان مردم بلكه هامون شهر نيز خشكيد.

به گزارش فارس، غلامرضا قورزايي پيش از ظهر امروز در نشستي با اعضاي شوراي اسلامي هامون شهر اظهار داشت: چهار شبانه‌روز است كه آب شرب هامون شهر به طور كامل قطع شده و مردم منطقه در انتظار قطره‌اي آب شرب به سر مي‌برند.

وي افزود: پيش از اين نيز آب در اين منطقه نوسان داشت و جيره‌بندي مي‌شد اما به هر حال در ساعاتي از شبانه‌روز آب براي مردم مهيا بود، متأسفانه چهار روز است كه آب شرب مردم منطقه قطع شده به گونه‌اي كه براي انجام كارهاي روزانه و سطحي از آب نهرها و زهكش‌ها استفاده مي‌كنند كه آلوده بوده و ممكن است بيماري‌هاي خطرناكي ايجاد شود.

رئيس شوراي اسلامي هامون شهر ادامه داد: با توجه به گرماي شديد، توفان‌هاي شن و ماسه بادي‌ها، اوضاع فعلي اين شهر بسيار بغرنج است.

قورزايي از مسئولان آبفاي شهري زابل خواست با توجه به مراجعه بيش از حد مردم به اعضاي شوراي شهر و گله و شكايات مختلف آنها مبني بر نبود آب، هرچه زودتر اقدام كرده و به موضوع رسيدگي كنند زيرا اين امر از توان و طاقت مردم خارج شده و به ستوه آمده‌اند.

وي تصريح كرد: مسئولان وعده داده‌اند از طريق تانكر، آب مورد نياز مردم منطقه را تأمين كنند اما اين امر در حد حرف و سخن باقي مانده و هنوز اجرايي و عملي نشده است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت