هشدار دیوان محاسبات به بازیکنان فوتبال

حسب اطلاع واصله و با وصف اينكه از سوي فدراسيون فوتبال كشور براي قراردادهاي جذب بازيكن توسط باشگاه‌هاي كشور سقف مشخصي تعيين و اعلام شده است، برخي باشگاه‌ها بدون توجه به مقررات و خارج از سقف درصدد انعقاد قرارداد با بازيكنان هستند.
کد خبر: ۱۷۶۹۱۸
|
۲۲ تير ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۰ 13 July 2011
|
6154 بازدید
اصغر عربيان دادستان ديوان محاسبات كشور طي نامه‌‌ سرگشاده‌اي خطاب به محمد عباسي سرپرست وزارت ورزش و جوانان، نسبت به پرداخت خارج از مقررات قانوني به بازيكنان فوتبال هشدار داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، متن نامه دادستان ديوان محاسبات كشور به سرپرست وزارت ورزش و جوانان به شرح زير است:

جناب آقاي عباسي
سرپرست محترم وزارت ورزش و جوانان
سلام عليكم

حسب اطلاع واصله و با وصف اينكه از سوي فدراسيون فوتبال كشور براي قراردادهاي جذب بازيكن توسط باشگاه‌هاي كشور سقف مشخصي تعيين و اعلام شده است، برخي باشگاه‌ها بدون توجه به مقررات و خارج از سقف درصدد انعقاد قرارداد با بازيكنان هستند.

صرف نظر از مباني تصميم فدراسيون فوتبال، نظر به ضرورت نظارت دقيق و كنترل رويدادهاي مالي باشگاه‌ها و شركت‌هاي دولتي متبوع آنها در جذب بازيكن و پرداخت وجوه مربوطه، دستور فرماييد به تمام واحدهايي كه متصف به وصف پيش گفته بوده يا به نحوي از انحاء از بودجه كل كشور استفاده مي‌كنند اعلام شود هرگونه پرداختي خارج از مقررات قانوني و از طريق عقد قراردادهاي متعدد و يا اعطاء امتيازات غير عرفي با هماهنگي‌هاي خارج از معمول با اسپانسرها و ساير اقدامات قانون‌گريزانه از سوي اين سنخ از باشگاه‌ها ممنوع بوده و ضمن پيگرد قانوني، مسئوليت جبران ضرر و زيان وارده به بيت‌المال را به همراه خواهد داشت.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت