صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
یک اتومبیل دوچرخه‌سواران را به سیم‌خاردار کوبید!

اتفاقی تلخ در توردوفرانس

مرحله نهم از رقابتهای تور دوچرخه سواری "توردوفرانس" اروپا با پرتاب شدن دو رکابزن بر روی سیم خاردارها و جراحت شدید آنها پیگیری شد.
کد خبر: ۱۷۶۳۶۵
| |
2716 بازدید

مرحله نهم از تور دوچرخه سواری "توردوفرانس" در حالی پیگیری شد که سبقت یک اتومبیل از گروه 5 نفره رکابزنان در طی مسیر باعث آسیب دیدن دو رکابزن اسپانیای و هلندی حاضر در این تور شد.

به گزارش مهر،"هوکلر" رئیس جدید توربین المللی توردوفرانس که از این حادثه اظهار ناراحتی می کرد در این خصوص گفت:" سبقت یک ماشین در طی مسیر از یک گروه 5 نفره رکابزنان باعث شد تا چنین حادثه ای رخ دهد. در این اتفاق سه رکابزن فرار کردند اما دو نفر ازآنها تعادلشان برهم خورد و به خارج از مسیر پرتاب شدند و همین مسئله باعث آسیب دیدگی شدید آنها شد."

در این حادثه "خوآن آنتونیو فلچا" از اسپانیا و "جانی هوگرلاند" از هلند بر دیواره های سیم خاردار جاده پرت شده اند. "مایلک کورن لسه" مدیر ورزشی تیم "واکان سولین" هلند در خصوص این حادثه گفته است :" این رکابزنان به سمت حاشیه جاده پرت شدند و با افتادن آنها بر روی سیم خاردارها آسیب دیدند. "

وی ادامه داد:" در این اتفاق به دلیل پارگی لباسهایشان نیمه برهنه شدند. آنها سرعتی بالای 60 کیلومتر داشتند و به دلیل شدت برخورد از ناحیه پاها به شدت آسیب دیده اند . هوگرلاند هم از ناحیه آرنج و پا دچار آسیب دیدگی شد اما به سرعت مورد مداوا قرار گرفت. "

تور بین المللی توردوفرانس در 21 مرحله برگزار می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟