اظهارات منتسب به سید حسن تکذیب شد؛

جماران: حجةالاسلام سیدحسن خمینی صفحه فیس بوک ندارد

پیش از این روابط عمومی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)اعلام کرده بود، هرگونه خبر و اظهار نظری از حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی که به طور رسمی از سوی ایشان، یا پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران و نیز سایت شخصی ایشان منتشر نشده باشد، فاقد اعتبار است.
کد خبر: ۱۷۵۵۹۲
| |
17472 بازدید
پس از آنكه برخی سایت های اپوزیسیون اظهارتی منتسب به حجةالاسلام والمسلمین سید حسن خمینی خطاب به سردار جعفری فرمانده كل سپاه در فیس بوك منتشرکردند، اصل این موضوع تکذیب شد.

به گزارش «تابناک»، پایگاه اطلاع رسانی و خبری «جماران» وابسته به دفتر تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) در مطلبی نوشت:

حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی یادگار امام راحل هیچ گونه صفحه ای در فیس بوک ندارد، همچنین هیچ گونه صفحه ای در این شبکه اجتماعی توسط ایشان راه اندازی نشده است.

گفتنی است پیش از این روابط عمومی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)اعلام کرده بود، هرگونه خبر و اظهار نظری از حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی که به طور رسمی از سوی ایشان، یا پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران و نیز سایت شخصی ایشان منتشر نشده باشد، فاقد اعتبار است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت