هجوم متولدين دهه 60 به بازار كار
کد خبر: ۱۷۴۰۲۵
| | 3530 بازدید
معاون وزیر کار با اعلام هجوم متولدین دهه 60 به بازار کار، عدم تطابق آموزش ها با نیازها، بیکاری جوانان و زنان فارغ التحصیل دانشگاهی و چند شغله بودن برخی از افراد را از آفت های بزرگ بازار کار کشور دانست.
محمدحسین فروزان مهر افزود: کارآفرینی مهمترین موتور محرکه توسعه کشور است، که نقش اساسی در پیشبرد اهداف اقتصادی دارد . کارآفرینان جزء ظرفیت های اقتصادی جامعه بوده و گام های موثری در راستای توسعه اقتصادی کشور برداشته اند.
وي با اشاره به اهداف حوزه اشتغال کشور در افق چشم انداز 1404، تصریح کرد: رفع کامل معضل بیکاری با ایجاد فرصت های شغلی برابر برای همه افراد جویای کار و ایجاد اشتغال پایداراز اهداف عالیه حوزه اشتغال کشور در سند چشم انداز 20 ساله است که تحقق آن در گرو اجرای دقیق و کارشناسانه برنامه های تدوین شده در برنامه های 5 ساله است.
معاون سرمايه انساني و توسعه اشتغال وزير كار ادامه داد: کاهش نرخ بیکاری به 7 درصد و افزایش رشد اقتصادی کشور به 8 درصد از مهمترین اهداف حوزه اشتغال کشور در برنامه پنجم توسعه است.
فروزان مهر در ادامه با اشاره به مشکلات پیش روی کشور در حوزه اشتغال، بیان داشت: بیکاری جوانان و زنان فارغ التحصیل دانشگاهی، عدم تناسب آموزش ها با نیاز بازار کار و چند شغله بودن برخی افراد از مهمترین آفت های حوزه اقتصاد کشور به شمار می روند.
وی یاد آور شد: عدم چاره جویی پیرامون حل این مشکلات نتیجه ای جز فرار مغزها را عاید کشور نخواهد کرد.
معاون سرمايه انساني و توسعه اشتغال وزير كار درادامه خطاب به نمایندگان مردم در مجلس، گفت: مجلس باید مصوباتی در دراستای بهبود شرایط کسب و کار و تخصیص منابع لازم برای اشتغال زایی در کشور و سیاست گذاری درست مسئولان ذیربط در بازارهای 4 گانه اقتصادی(سرمایه، پول، کالا و خدمات) داشته باشد.
چندي است كه در كشور با وجود مشكل بيكاري عده اي در شغل هاي مختلف به طور همزمان به فعاليت مشغولند كه اين كار موجب شده است تا هم كيفيت كار كاهش يابد و هم تعداد زيادي از فارغ التحصيلان رشته هاي مختلف دانشگاهي پشت درهاي ورود به بازار كار چشم انتظار بمانند و اين موضوع علاوه بر تبعات منفي براي خود اين افراد مشكلات زيادي را براي جامعه ائم از بالا رفتن سن ازدواج و فرار مغزها از كشور را در بر داشته كه اين مهم مي طلبد دولت را به فكر واداشته تا از اشتغال چند شغله ها جلوگيري نمايد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


