صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزارت کشاورزی مسائل کشاورزان را پیگیری کند

عوض حیدرپور
کد خبر: ۱۷۳۹۰۲
| |
2210 بازدید
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان این که وزارت جهادکشاورزی وظایف خود را در قبال حمایت از کشاورزان پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها انجام نداده است خواستار رسیدگی به وضعیت چاه های بدون پروانه و جبران خسارت ناشی از خشکسالی شد.

به گزارش خانه ملت، در نشست علنی صبح امروز چهارشنبه ـ ۸ تیرماه ـ "عوض حیدرپور شهرضایی" در نطق میان دستور خود با بیان این که نمایندگان مردم در مجلس در سالهای گذشته با پیگیری‌های مناسب قانون تعیین تکلیف چاه های بدون پروانه را تصویب کردند، تصریح کرد: متاسفانه دولت این قانون را به خوبی اجرا نکرده است و کشاورزان با مشکل جدی روبرو شده اند.

نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی افزود: وزیر نیرو در راستای حمایت از کشاورزان و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی باید هر چه سریعتر قانون تعیین تکلیف چاه های بدون پروانه را ابلاغ و از خشکسالی احتمالی جلوگیری کند.

وی با بیان این که نامجو فرد کارآمد و باتجربه ای برای مدیریت در وزارت نیرو است اظهار کرد: ایشان باید برای مدیریت در بخشهای مختلف در این حوزه به ویژه بخش آب از کارشناس های باتجربه ای استفاده کند.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: وزیر نیرو با انتخاب کارشناسان مختلف برای مدیریت در بخش های مختلف این حوزه وزارت خود در این وزارتخانه را تثبیت کند.

وی با بیان این که مسئولیت های وزارت بهداشت و درمان سنگین است و مسئولان برای رسیدگی به تمام این مسئولیت ها با مشکل روبرو هستند تصریح کرد: مسئولان با توجه به سنگینی فعالیت های این وزارتخانه مسئولان نباید وظایف حوزه های دیگر را بر دوش این وزارتخانه بگذارند.

حیدرپور با یادآوری این که هیات امنای ارزی کمک به بیماران نیازمند برای کمک به بیماران است، گفت: مسئولان این هیات نباید وارد مسائل اقتصادی و تجاری شوند.

وی ادامه داد: مسئولان هیات امنای ارزی کمک به بیماران نیازمند ورود به مسائل اقتصادی و تجاری و فکر کسب سود از هدف اصلی خود یعنی کمک به بیماران نیازمند دور می شوند.

حیدرپور با بیان این که براساس قانون برنامه پنجم توسعه و همچنین قانون بودجه سال ۹۰ کشور بانکها باید خسارت های ناشی از تاخیر در بازپرداخت تسهیلات را به متقاضی ببخشند و اصل وام و سود را در مدت زمان دو یا سه ساله از متقاضی بگیرند اظهار کرد: متاسفانه تاکنون بانک مرکزی این موضوع را به بانک های فعال در کشور ابلاغ نکرده است و بانکها نیز بی تفاوت به این موضوع به فعالیت خود ادامه می دهند.

وی افزود: اگر بانکها خسارت های ناشی از تاخیر بازپرداخت تسهیلات را به متقاضیان نبخشند تولید کشور با مشکل اساسی مواجه می شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان این که سال جاری سال انتخابات مجلس است اظهار کرد: هدف اصلی مردم ادامه یافتن راه اصولگرایی در کشور است و باید با تمام توان و با عزت هر چه تمامتر راه اصولگرایی را پیش ببریم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟