ضرورت همگرايي کشاورزي دولتي و غيردولتي

تحقق اهداف برنامه پنجم به ویژه در سال جهاداقتصادی ، نیازمند همگرایی اهداف بخش های دولتی و غیردولتی با رویکردهای توسعه پایدار بازر و تولید است.
کد خبر: ۱۷۲۹۸۲
|
۰۴ تير ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۲ 25 June 2011
|
1747 بازدید
معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی وزارت جهادکشاورزی تاکید کرد: تحقق اهداف برنامه پنجم به ویژه در سال جهاداقتصادی ، نیازمند همگرایی اهداف بخش های دولتی و غیردولتی با رویکردهای توسعه پایدار بازر و تولید است.

به گزارش واحد مرکزی خبر ؛  صدرالسادات در همایش شوراهای استانی و شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با اشاره به اینکه در سال جهاداقتصادی بخش کشاورزی مهمترین بخش تولیدی و مخاطب اصلی و جدی است، افزود: بخش کشاورزی فقط در پی افزایش منابع نیست بلکه باید رویکردها تجدیدنظر شود و وظایف و حیطه اختیارات بخش دولتی و غیردولتی مشخص گردد.

وی گفت: باید وضع موجود را به وضع مطلوب نزدیک کنیم و هر دو بخش دولتی و غیردولتی اهداف قابل دسترس را برای خود تعریف کنند.

معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی وزارت جهادکشاورزی با تاکید بر نقش سازمان نظام مهندسی در برقراری ارتباط موثر بین اتحادیه ها و تشکل های کشاورزی افزود: حضور مناسب و موثر در چرخه رقابت اقتصادی باید در حد مورد انتظار باشد و سازمان نظام مهندسی روابط خود را با تمام بخش ها و فعالان بخش و نظام های بهره وری هماهنگ کند.

صدرالسادات گفت: سرمایه اندک، هزینه بالای تولید و نامناسب بودن روابط فروش و بازار سبب می شود کشاورزان به حاشیه بروند و با این روند برنامه های جهش اقتصادی که در سال جهاد اقتصادی تعریف شده است ، تحقق نخواهد یافت.

 وی تاکید کرد: برای جلوگیری از این روند باید برنامه عملیاتی مشخصی داشته باشیم و نظام توزیع را اصلاح کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت