تغییر ساختار وزارت خارجه، سناریو جریان انحرافی
کد خبر: ۱۷۲۴۳۲
| | 1966 بازدید
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان
اینکه تغییر در ساختار وزارت خارجه برنامه و سناریو از پیش تعیین شده جریان
انحرافی بود، گفت: جریان انحرافی برای تثبیت جایگاه خود در وزارت خارجه
طرح تغییر در ساختار این وزارتخانه را اجرایی کرد.
به گزارش خانه ملت، "عوض حیدرپور شهر رضایی"گفت: جریان انحرافی با تشکیل شورای عالی ایرانیان خارج از کشور از مدتها پیش کارهای موازی را در وزارت خارجه شروع کرد.
به گزارش خانه ملت، "عوض حیدرپور شهر رضایی"گفت: جریان انحرافی با تشکیل شورای عالی ایرانیان خارج از کشور از مدتها پیش کارهای موازی را در وزارت خارجه شروع کرد.
نماینده مردم شهر رضا و سمیرم سفلی افزود: این شورا با تثبیت خود در این وزارتخانه به دنبال تغییر ساختار این وزارتخانه برآمده تا فعالیتهای غیر رسمی خود را که مورد اعتراض بسیاری بود به فعالیتهای رسمی تبدیل کند.
وی با اشاره به سناریو از پیش تعیین شده برای تغییرات گسترده در وزرات خارجه، گفت: جریان انحرافی برای نفوذ در وزارت خارجه ابتدا شورای عالی ایرانیان خارج از کشور را تاسیس کرد و سپس سناریو تغییر ساختار وزارت امور خارجه را کلید زد.
حیدرپور تاکید کرد: انتصاب ملک زاده به معاونت اداری و مالی این وزارت خانه آغاز فاز جدید نفوذ جریان انحرافی در این وزارتخانه و شروع تلاش این جریان برای پیشبرد اهداف خاص خودش بود.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


