صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تندروي در فضاي سياسي، به نفع مردم نيست

حسين سازدار
کد خبر: ۱۷۲۴۲۰
| |
1888 بازدید
يك عضو فراكسيون خط امام(ره) مجلس، با تاكيد به اينكه تندروي در فضاي سياسي به نفع مردم، مسوولان و جناح‌هاي سياسي نيست، اظهار كرد: در شرايط كنوني كشور، نبايد به مسائل حاشيه‌اي پرداخت.

به گزارش ايسنا، حسين سازدار در نطق ميان دستور خود در صحن علني امروز – چهارشنبه – مجلس، با اشاره به بخشي از بيانات مقام معظم رهبري در سالروز 14 خرداد گفت: همان طور كه رهبر معظم انقلاب فرمودند، اگر برادران مومن و كساني كه به اصل نظام اسلام معتقدند، اما از لحاظ فكري با ما مخالفند، مورد اهانت و اذيت و آزار قرار دهيم، از خط امام(ره) منحرف شده‌ايم و يا اگر به اسم انقلابي‌گري، امنيت از بخشي از مردم سلب شود، اين هم از مصاديق انحراف از خط امام راحل است.

وي افزود: همانطور كه رهبر معظم انقلاب فرمودند، نبايد عدالت و امنيت را از كسي كه به دنبال براندازي و اجراي دستور دشمن نيست ولي با مذاق و تفكر سياسي‌ ما مخالف است، سلب و او را زير پا له كرد، چرا كه به فرموده‌ي قرآن، مخالفت با يك قوم، نبايد موجب بي‌تقوايي و بي‌عدالتي شود، همه بايد در اين زمينه هوشيار و مراقب باشند.

اين عضو فراكسيون خط امام (ره) مجلس در ادامه، زادگاه بيماري تعصب را جامعه‌هاي بسته دانست و افزود: انسان‌ها در جوامع بسته، گرفتار شستشوي مغزي مي‌شوند، در جهنم زندگي مي‌كنند، اما خود را در بهشت برين مي‌بينند؛ افراد اين جامعه تحت فشار بمباران تحميل تك صدايي، گرفتار شده و حق طبيعي شنيدن صداها و چه بسا انتخاب از آن‌ها سلب شود؛ اين در حالي است كه قرآن كريم با مستضعف خواندن‌ انسان‌هاي متعصب و گرفتار، آن‌ها را هشدار داده و افرادي كه در اين محيط‌ ها در معرض چنين آسيبي قرار مي‌گيرند را موظف به خروج مي‌كند.

سازدار، وظيفه آگاهان، فرهيختگان و دلسوزان جامعه را روشنگري و آگاهي بخشي عنوان و اظهار كرد:‌ كساني كه شهامت نقد منصفانه، حق گويي، حق طلبي و حق مداري واقع بينانه را ندارند، وظيفه شناس، مردم‌دار و خداسپاس نيستند،‌ نان را به قيمت روز مي‌خرند، با بيدادگري سازگار و با بيدادگران همسو و هم پيمان‌اند و با رياكاري و چاپلوسي، چشيدن طعم ثروت و قدرت را آرزو و جستجو مي‌كنند.

وي با تاكيد بر اينكه در جامعه‌ي امروز، گفت‌وگو لازمه‌ي پيشرفت افزود: ‌تندروي در فضاي سياسي كشور باعث دور شدن معقوليت از اين فضا مي‌شود كه به نفع مردم، مسوولان و جناح‌هاي سياسي نيست.

سازدار طبيعت عرصه‌ي سياسي را دست به دست شدن قدرت عنوان و تصريح كرد:‌ اگر قرار باشد هرگروه، گروه رقيب را براندازو توطئه‌گر بنامد، جامعه به وضعيت بحراني كشيده مي شود؛ از اين رو رقيب را دشمن فرض نكنيم و بدانيم هر دولتي با حضور يك رقيب قدرتمند، برنامه محور و سازمان يافته پيشرفت مي‌كند.

اين عضو كميسيون انرژي مجلس با بيان اينكه بايد پاسخگوي عدم اجراي قانون برنامه چهارم توسعه در مورد افزايش توليد نفت و گاز در مخازن مشترك بود ادامه داد: نه تنها بر اساس آمار و گزارشات در طول برنامه به توان توليد اضافه نشد، بلكه مقدار قابل توجهي از اول برنامه عقب افتاده‌ايم.

سازدار همچنين تاكيد كرد: با توجه به مشكلات اقتصادي، تورم و بيكاري نبايد به مسائل حاشيه‌اي پرداخت؛ بر اين اساس ملت و مسوولان نظام بايد با اجراي دقيق قانون اساسي و با قدرت و بصيرت پيش رفته، آرامش و وحدت خود را حفظ و همچنان در مسير و خط امام(ره) حركت كنند.

اين نماينده مجلس با تبريك اعياد ماه رجب گفت: هر جا سخن از آزادي، غيرت، شجاعت و جوانمردي به ميان آمد، نام خميني كبير(ره) زينب‌بخش كلام شده و آوازه‌ي صفات پسنديده‌اش به يمن نفس پاك‌اش همراه سيرت نيك‌اش با برخورداري از روح ظلم ستيزي‌اش در همه‌ي گيتي طنين افكن شده است.

وي با بيان اينكه وجب به وجب خاك اين ديار با قدم‌هاي عالمان برجسته و غيور مردان وارسته مزين شده است، افزود: كجايند آن مردان آزاده كه عقل و فكرشان به نور علما و فضا آراسته بود؟ اكنون پس از گذشت آن دوران اين سوال پيش مي‌آيد كه چرا بعضي در درون نظام، ارزش‌هاي انقلاب را به فراموشي سپرده‌اند؟ مگر نمي‌دانند كه مردم هيچ‌گونه انحرافي را قبول نمي‌كنند؟ مگر نمي‌دانند كه شرايط سياسي موجود در كشور طوري است كه اعتبار ملي در سياست بين‌المللي مورد تهديد و اقتدار سياسي قرباني فراق وحدت و همدلي شده است؟
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟