میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پسر سه ساله قربانی حسادت پدر شد

از روي حسادت به فرزندم و از آنجايي‌كه همسرم پس از تولد كودك نسبت به من بي‌تفاوت شده بود، او را كشتم.
کد خبر: ۱۷۱۸۲۷
| |
4793 بازدید
شرق: ماموران انتظامي چالوس در پي مرگ مشكوك پسربچه‌اي سه‌ساله با انجام تحقيقات پليسي دريافتند، اين كودك توسط پدرش به قتل رسيده است.

با اعلام مرگ مشكوك پسربچه‌اي سه‌ساله به نام «محمدصادق» ماموران پليس چالوس تحقيقاتي را براي شناسايي علل مرگ وي آغاز كردند.

ماموران با توجه به مخالفت خانواده مقتول براي انجام تحقيقات به موضوع مشكوك شدند و در نهايت فهميدند اين كودك به‌علت خفگي ناشي از اثر فشار بر پشت گردن جان خود را از دست داده است.

پدر خانواده پس از گذشت هفت روز از مرگ كودك در تحقيقات پليسي لب به اعتراف گشود و گفت: از روي حسادت به فرزندم و از آنجايي‌كه همسرم پس از تولد كودك نسبت به من بي‌تفاوت شده بود، او را كشتم.

بنابر اين گزارش، متهم پس از تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مرجع قضايي معرفي شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت