صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ذاکر:

خروجی‌کارنیروی‌انتظامی‌بایدرضایتمندی‌مردم‌باشد

کد خبر: ۱۷۰۹۳۴
| |
2185 بازدید
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با اشاره به تلاش‌ و اقداماتی که از سوی نیروی انتظامی در کشور برای برقراری امنیت انجام می‌شود، گفت: رضایت‌مندی مردم باید خروجی قوه قضاییه و نیروی انتظامی باشد، چرا که ما در کشور مشکل قانون نداریم و اجرای درست قانون ضماتی اجرایی را برای آنها به ارمغان خواهد آورد.

به گزارش خانه ملت، "سید سلمان ذاکر" تصریح کرد: نیروی انتظامی ضامن امنیت کشور است و در این راستا تلاش‌های بسیار زیادی می‌کند که باید از اقدامات آنها تشکر کرد.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با بیانیه ناجا در مورد ضرب وشتم روحانی امربه معروف در خیابان شریعتی، تصریح کرد: اینکه گفته شده است این فرد در هنگام وقوع حادثه لباس روحانیت برتن نداشته است حمل به مسئولیت آنها نیست بلکه به تضعیف عملکرد نیروی انتظامی منتهی می‌شود، این دلایلی که آورده می‌شود عذر بدتر از گناه است، بلکه کار مسئولان نیروی انتظامی را نیز افزایش می‌دهد. نظارت بر اموال و ناموس مردم از وظایف دائمی نیروی انتظامی است.

وی در رابطه با بدحجابی در کشور اظهار کرد: هر کجا بدحجابی باشد بسترهای آلودگی بیشتر است، دشمن نیز همین را می‌خواهد و در این راستا سرمایه گزاری عظیمی را برای شبیخون فرهنگی با فرستادن ماهواره‌ها، راه اندازی سایت‌ها و  تاسیس ۵۰ شبکه تلوزیونی فارسی زبان آغاز کرده است.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: اما وجود بسترها در کشور دلیلی برای آلودگی جوانان و سوءاستفاده اراذل و اوباش و آنهایی که افکار عمومی را مشوش کنند وامنیت و حیثیت جامعه را زیر سوال می‌برند، نیست.

ذاکر همچنین افزود: اگر قرار بر این باشد با تعدی‌گر و متجاوزگر برخوردشود، باید از خود بپرسیم آیا با اقداماتی که انجام می‌شود خوف، وحشت و دهدشت به جان اراذل و اوباش انداخته‌ایم، آیا شمیشر عدالت دادگستری به موقع به کار گرفته شده است و اگر اینگونه نبوده و خبری از شمشیر عدالت نباشد تمام زحمات همکاران نیروی انتظامی و همکاران قضایی فنا خواهد شد.

وی تاکید کرد: هیچ دستگاه و ارگانی نباید وظیه‌اش را بر دوش کسانی دیگر بیاندازد.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: رضایت‌مندی مردم باید خروجی قوه قضاییه و نیروی انتظامی باشد، ما در کشور مشکل قانون نداریم و اجرای درست قانون ضماتی اجرایی را برای آنها به ارمغان خواهد آورد.

مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ درباره ضرب و شتم حجت الاسلام فرزاد فروزش از سوی دو برهم زننده نظم عمومی، اطلاعیه ای صادر کرد که در آن نوشته بود: پس از دستگیری و انجام بازجویی‌های اولیه از متهمان و تحقیقات از محل حادثه مشخص شد که در هنگام وقوع حادثه ایشان ملبس به لباس روحانیت نبوده است.

"فرزاد فروزش" در این رابطه اظهار کرد: متاسفانه از سوی نیروی انتظامی مطرح شده است هنگام درگیری با ضاربین لباس روحانیت بر تن نداشتم و این خبر را بنده به طور کامل تکذیب می کنم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟