جامعه بدون وجود دانشمندان سرگردان است
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: جامعه بدون وجود دانشمندان بيمايه و سرگردان است.
به گزارش خبرگزاري فارس به جزيره كيش محسن رضايي در پيامي به مراسم نكوداشت پروفسور محمدحسن گنجي آورده است، انسانهاي انديشمند و دانشمند چراغ راه و اميد راهنماي انديشه و دانش و رهنمون بخش حيات علمي و دانشگاهي دانشجويان و مردمان بوده و جامعه بدون وجود و حضور موثر آنها جامعهاي بيمايه و سرگردان است.
وي افزود: 8 دهه تلاش شايسته در راه اعتلاي دانش جغرافيايي به هواشناسي و دانشافزايي دانشمندان ايراني در عرصه جهاني نمادي از اصالت و نجابت قابل تحسين و غرور آفرين در جامعه و دربين ملل فرهنگي كشورهاي مختلف بوده و مايه مباهات و افتخار هر ايراني و انديشمند جهاني است.
در ادامه پيام دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام آمده است: توسعه و اشاعه دانش جغرافيا، كارتوگرافي، هواشناسي و اقليمشناسي، ارتقاي جايگاه علمي ايران در سازمان جهاني هواشناسي، بنيانگذاري جغرافياي نوين وتربيت 11 نسل اساتيد و دانشپژوهان جغرافيايي نشان از شايستگي روزافزون و تعهد اين دانشمند ايراني و جهاني دارد.
وي در ادامه پيام خود آورده است: تلاشهاي پروفسور گنجي در عرصه هشت سال دفاع مقدس بيشك راهنماي بسياري از سرافرازيها و پيروزيهاي حق عليه باطل بوده و بر هيچكس پوشيده نيست.


