صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
حضور عكاسان بر روي شيرواني و ديدار نماينده كي‌روش با قرمزپوشان

انجام تمرين پرسپوليس پشت درهاي بسته

تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس پشت درهاي بسته برگزار شد.
کد خبر: ۱۶۸۸۲۴
| |
2560 بازدید
به گزارش فارس تيم فوتبال پرسپوليس تهران در يكي از حساس‌ترين فينال‌هاي جام حذفي در دور رفت روز سه‌شنبه در ورزشگاه آزادي به مصاف ملوان بندرانزلي خواهد رفت از همين رو دايي قصد دارد تا تمرينات خود را تا قبل از اين ديدار پشت درهاي بسته و با تمهيداتي ويژه برگزار كند. 
قرمزپوشان امروز در شرايطي پشت در‌هاي بسته تمرين كردند كه حدود 60 هوادار نيز حضور داشتند اما موفق نشدند به داخل ورزشگاه راه پيدا كنند. 

پرسپوليس‌ها در تمرين امروز پس از گرم كردن بدن‌هاي خود به مرور كارهاي تاكتيكي و فوتبال دسته‌جمعي كه بيشتر تمرين ارسال توپ‌هاي بلند به پشت مدافعان بود، پرداختند. 

* برخي از هواداران كه قصد داشتند به هر طريقي كه شده وارد ورزشگاه شوند دقايقي با هل دادن در ورزشگاه درفشي‌فر اعتراض‌هاي خود را اعلام كردند كه در اين ميان درگيري‌هاي لفظي كوچكي نيز به وجود آمد. 
دو عكاس قصد داشتند كه از تمرين پرسپوليس پشت در‌هاي بسته عكس بگيرند آنها بر روي شيرواني يكي از سالن‌ها حضور پيدا كردند و به صورت پنهاني به عكسبرداري پرداختند. ماموران ورزشگاه درفشي فر نيز با ديدن اين صحنه به اين دو عكاس تذكر دادند. 

* يكي از مترجمان كي‌روش از سوي فدراسيون فوتبال در تمرين امروز پرسپوليس حضور پيدا كرد با توجه به اينكه تيم ملي كشور ما بايد اردويي در اتريش برگزار كند و نياز به ويزاي شينگن براي بازيكنان است مقرر گرديده تا پاسپورت بازيكنان زودتر جمع‌آوري شود از همين رو نماينده كي‌روش امروز در تمرين پرسپوليس پاسپورت 9 ملي پوش انتخاب شده در تيم ملي را جمع كرد. 

* در تمرين امروز محمد پروين، غلامرضا رضايي و جلال اكبري غايب بودند. 

* با دستور دايي تمرين فرداي پرسپوليسي‌ها نيز پشت در‌هاي بسته برگزار خواهد شد. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...