جزییات تازه از صیغه پیامکی در اصفهان

پس از افشای ازدواج موقت با یک پیامک و بدون اذن پدر و ثبت رسمی، اخیرا جزییات جدیدی از این موضوع افشا شد. بر این اساس علی – ر در اصفهان به تازگی اقدام به جاری کردن صیغه به صورت تلفنی کرده است.
کد خبر: ۱۶۵۱۹۰
|
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۴ 17 May 2011
|
35103 بازدید
افرادی در اصفهان اقدام به خواندن و ثبت ازدواج موقت به صورت تلفنی کرده‌اند.

به گزارش برنا، پس از افشای ازدواج موقت با یک پیامک و بدون اذن پدر و ثبت رسمی، اخیرا جزییات جدیدی از این موضوع افشا شد. بر این اساس علی – ر در اصفهان به تازگی اقدام به جاری کردن  صیغه به صورت تلفنی کرده است.

این فرد که ظاهراً دارای دفتر ازدواج و طلاق است با ارسال پیامک هایی به جوانان با شماره های 844****0913و 290****0935 آنها را ترغیب به ازدواج موقت به صورت تلفنی می کند.

او در پیامک ارسالی خود مدعی است افراد را بدون حضور و فقط با یک تلفن به عقد موقت یکدیگر در می آورد و سپس صیغه نامه را برای آنها ارسال می کند.

گفتنی است؛ برخی از جوانان اصفهانی در دام این فرد گرفتار شده و برای شرعی کردن روابط اقدام به انجام صیغه به صورت تلفنی می کنند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت