سیمکارت ارزان شد
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار از کاهش 11.5 درصدی قیمت فروش سیمکارت های دایمی همراه اول خبر داد و گفت: از این پس این سیمکارتها با قیمت 254 هزار و 800 تومان فروخته می شود.
به گزارش خبرنگار تابناک، وحید صدوقی، امروز شنبه در نشست خبری با بیان تعیین تکلیف سیمکارت های 288 هزار تومانی که طبق پروانه فعالیت این اوپراتور از خرداد سال 89 نباید به مشترکان فروخته می شد، اظهار داشت: با مذاکرات انجام شده با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نرخ سیمکارت های همراه اول با شرایط جدید از 27 اردیبهشت ماه سال جاری همزمان با روز جهانی ارتباطات اعمال می شود.
وی در توضیح این مطلب گفت: سیمکارت های دایمی 912 از این پس به عنوان سیمکارت های تضمین دار با قیمت 254 هزار و 800 تومان فروخته می شود که مبلغ 120هزار تومان آن حق استصال، چهل هزار و هفتصد تومان آن مالیات و عوارض و 130 هزار تومان به عنوان تضمین پرداخت خواهد بود.
وی ادامه داد: بر این اساس سیمکارت های دایمی 0910 نیز با همان قیمت قبلی 124 هزار تومان فروخته می شود.
وی با بیان اینکه سیمکارت های 288 هزار تومانی که پیش از این فروخته می شد 160 هزار تومان تضمین پرداخت دارد گفت: تضمین پرداخت سیمکارت های 254 هزار تومانی 130 هزار تومان خواهد بود.
صدوقی با بیان اینکه تغییری در مبلغ ودیعه سیمکارت های دایمی که تا پیش از این فروخته شده بود، به وجود نیامده است، تأکید کرد: برای نمونه، سیمکارت هایی که به مشترکان فروخته شده است، بالغ بر 290 هزار تومان تضمین پرداخت دارد که مشترک در صورت ارایه خط خود، می تواند این مبلغ را دریافت کند.
وي در ادامه با تشريح عملكرد سال گذشته همراه اول اظهار داشت: ما در سال 89 عملكردي بيش از برنامه مصوب داشته ايم و مهمترين دستاورد سال گذشته، جذب 5/6 ميليون مشترك فعال بوده است.
مديرعامل همراه اول با اشاره به گستره سراسري پوشش اين اپراتور اظهار داشت: طبق آخرين آمارها 100 درصد شهرها (1120 شهر)، 69 درصد روستاها (بيش از 46 هزار روستا) و 98 درصد جاده هاي اصلي (29 هزار كيلومتر) تحت پوشش شبكه همراه اول است. همراه اول با 266 اپراتور در 110 كشور قرارداد رومينگ دارد و مشتركين همراه اول مي توانند از شبكه GSM روستايي 20 استان كشور استفاده كنند.
صدوقي از افزايش 5 ميليوني ظرفيت شبكه IN خبرداد و افزود: ظرفيت IN همراه اول در سال 89 به 25 ميليون افزايش يافته است.
وي گفت: ظرفيت مراكز پيامك همراه اول به 40 هزار پيامك در ثانيه افزايش يافته و تعداد آنتن هاي BTS به حدود 20 هزار آنتن رسيده است.
صدوقي سهم بازار همراه اول را 65 درصد ذكر كرد و اظهار داشت: بقيه اپراتورها نيز روي هم 35 درصد سهم بازار تلفن همراه را در كشور در اختيار دارند.
وي از اقدامات همراه اول جهت توسعه سبد محصولات و خدمات در سال 89، به ارائه 12 سرويس جديد اشاره كرد كه مورد استقبال مشتركين قرار گرفته است.
صدوقي با اشاره به روند صعودي رشد فروش سيم كارت هاي اپراتور اول گفت: با استقبال صورت گرفته از سيم كارت هاي همراه اول در روزهاي بعد از عيد، تعداد سيم كارت هاي واگذار شده اين اپراتور به 44 ميليون و 901 هزار رسيده است كه از اين تعداد 28 ميليون و 768 هزار آن اعتباري و 16 ميليون و 133 هزار ديگر دائمي است.
مديرعامل اپراتور اول در خصوص افزايش مشتركين GPRS و MMS همراه اول نيز گفت: تعداد كاربران GPRS طي يكسال اخير از 5/1 ميليون به بيش از 7/4 ميليون و تعداد كاربران MMS از 800 هزار به 4/2 ميليون نفر رسيده است.
صدوقي اجراي كمپين هاي سيم كارت جوانان و عيدانه، بهبود سطح خدمات ارائه شده به مشتريان در مركز تماس، برگزاري طرح هاي تشويقي ميلاد 1 و نويد 1 و ارزيابي، انتخاب و عقد قرارداد با شركت هاي همكار در حوزه خدمات ارزش افزوده را از اقدامات اساسي همراه اول جهت توسعه بازار و محصولات در سال گذشته عنوان كرد.
وي از ادامه پروژه فاز 4 توسعه شبكه، مدرن سازي شبكه سيگنالينگي، ايجاد ظرفيت GPRS براي 18 ميليون مشترك و ظرفيت سازي شبكه IN براي 20 ميليون مشترك جديد بعنوان برنامه هاي سال 90 همراه اول نام برد و جذب 10 ميليون مشترك جديد، بهبود ساختار و عملكرد مركز تماس و ادامه طرح هاي تشويقي ميلاد 2 و نويد 2 را از ديگر برنامه هاي همراه اول در سال جاري برشمرد.
صدوقي گفت: در سال جاري همراه اول 23 درصد رشد فروش سيم كارت، 38 درصد رشد درآمد اعتباري و 57 درصد رشد مشتركين فعال داشته است.
وي افزود: بازار سيم كارت ايران به هيچ وجه به بن بست نرسيده و تا سال 2014 ميلادي حضور 103 ميليون مشترك فعال در بازار ايران پيش بيني مي شود.
مديرعامل همراه اول در خصوص بحث ديتا محسوب كردن پيامك، MMS و GPRS در صورت-هاي مالي اين شركت نيز گفت: برداشت دوگانه اي از اين موضوع وجود دارد كه اميدواريم با مستنداتي كه ارائه خواهيم كرد از حقوق سهامداران خود دفاع كنيم.
وي در پايان با اشاره به سرويس آهنگ پيشواز همراه اول گفت: اين سرويس را در ايام نوروز به صورت آزمايشي براي 2 ميليون مشترك فعال كرده بوديم كه در حال حاضر غيرفعال است و قرار است با پيامكي كه به مشتركان ارسال خواهيم كرد از آنها بخواهيم اگر مي خواهند عضو شوند دوباره ثبت نام كنند. قيمت آن 450 تومان در نظر گرفته شده است كه مشترك قادر خواهد بود طي يكماه هر تعداد كه بخواهد آهنگ عوض كند.


