صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گاردين خبر داد:

آمريكا به دنبال همسران بن لادن

«شيخ راشد محمد اسماعيل»، يكي از دستياران ارشد بن لادن ـ كه میانجی به عقد درآمدن يك دختر جوان يمني با بن لادن است ـ در مصاحبه با «گاردين»، از نگراني هاي خود درباره درخواست آمريكاييان براي در اختيار گرفتن اين همسر يمني بن لادن گفته است: اين مغاير با سنت اسلامي است...
کد خبر: ۱۶۴۰۴۱
| |
35146 بازدید
|
سرويس بين الملل ـ بنا به گفته مقامات آمريكايي، بن لادن كشته و به دريا انداخته و پرونده اش بسته شده است؛ اما اكنون آمريكايي ها به دنبال همسران بن لادن هستند و مي خواهند آنان را در اختيار داشته باشد.

به گزارش «تابناك»، روزنامه انگليسي «گاردين» می نویسد: مقامات آمريكايي اكنون به دنبال زنان اسامه بن لادن هستند و مي خواهند كه همسران او براي بازجويي هاي بيشتر به آمريكا منتقل شوند.

مقامات آمريكايي به «آسوشيتدپرس» گفته اند: آمريكايي ها از مقامات پاكستان قويا خواسته اند تا در اسرع وقت، همسران بن لادن را در اختيار نيروهاي اين كشور براي بازجويي گذارند. اين درخواست ها در حالي است كه مقامات پاكستان مدعي اند، آمريكاييان بدون اجازه مقامات اين كشور در خاك پاكستان، عمليات نظامي انجام داده اند و از اين بابت، نوعي تنش میان پاكستان و آمريكا پدید آمده و اين در حالي است كه آمريكايي ها، انجام عمليات در خاك پاكستان بدون اجازه مقامات اين كشور را به توافقنامه موجود بين دولت آمريكا و پاكستان در زمان جورج بوش و پرويز مشرف مستند كرده اند كه بنا بر آن، نيروهاي آمريكايي، در صورتي كه قصد عمليات عليه اسامه بن لادن در خاك پاكستان را داشته باشند، مي توانند بدون اجازه از اين كشور، عمليات خود را انجام دهند.

در همين حال، «شيخ راشد محمد اسماعيل»، يكي از دستياران ارشد بن لادن ـ كه میانجی به عقد درآمدن دختر یک جوان يمني با بن لادن است ـ اكنون در مصاحبه با «گاردين» از نگراني هاي خود درباره درخواست آمريكاييان براي در اختيار گرفتن اين همسر يمني بن لادن سخن گفته است.

اين پزشك افغاني بر این باور است كه اگر اين زن يمني به يمن برگردد، علي عبدالله صالح وي را براي بازجويي در اختيار مقامات آمريكايي خواهد گذاشت.

شيخ راشد محمد اسماعيل به «گاردين» گفته است كه بر پایه يك سنت اسلامي به عنوان ارث، وقتي يك زن مسلمان بيوه مي شود، همه مسلمانان وظيفه دارند، از وي مراقبت كرده و امنيت و سلامت وي را تضمين كنند، اكنون هم همه يمني ها به دنبال حفاظت از همسر يمني بن لادن هستند. اين در حالي است كه همسر يمني بن لادن، در عمليات كشتن بن لادن از ناحيه پا مورد اصابت قرار گرفته است.

وي در گفت وگو به مقامات پاكستاني گفته است كه از پنج سال پيش به همراه بن لادن در ساختماني در ابوت آباد مستقر بوده اند.

همچنین شيخ راشد گفته است كه اكنون علاوه بر يمني ها، خود سران القاعده هم بيش از مرگ بن لادن نگران سرنوشت همسران وي هستند و آنان به دنبال در اختيار گرفتن همسران بن لادن براي محافظت از آنان هستند.
وي افزوده است كه خبر مرگ بن لادن براي ما خوشايند بوده است، چرا كه وي سرانجام جان خود را براي مبارزه با آمريكايي ها از دست داد، ولی ما همچنان نگران همسران بن لادن هستيم.

همه اين تحولات در حالي است كه بر پایه گزارش «ديلي تلگراف»، روز گذشته  عمر بن لادن پسر اسامه بن لادن با تأييد خبر كشته شدن پدرش، مقامات آمريكايي را مورد حملات لفظي قرار داده و گفته است، چرا آمريكاييان بن لادن را دستگير و بنا بر قانون محاكمه نكرده اند. در اين صورت بن لادن در دادگاه سخنانش را مي گفت تا حقيقت براي همه دنيا مشخص مي شد.

به نظر مي رسد، به تدريج حساسيت همفكران بن لادن و حتي مسلمانان ديگر درباره سرنوشت همسران بن لادن برانگيخته خواهد شد، چرا كه در اختيار گرفتن همسران بن لادن توسط آمريكايي ها، مسأله اي است كه بازي با برخي از اعتقادات مسلمانان است و اگر دولت پاكستان، همسران بن لادن را تحويل آمريكايي ها دهد، احتمالا با واكنش القاعده و افكار عمومي مسلمانان روبه رو خواهد شد.   

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
خطاب به نویسنده عرض کنم که شما در پاراگراف آخر و خط آخر مسلمانان و القاعده را در یک ردیف قرارداده اید و این نشان از ضعف شما در تحلیل اخبار هست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
خواهش می کنم القاعده رو کنار "مسلمانان دنیا" نذارید. القاعده یک تفکر انحرافی از اسلام است که اکثر قریب به اتفاق مسلمان ها هم دل خوشی ازش ندارند
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
بهتر است ما مسلمانان برای خونهای مسلمانان و غیر مسلمانانی که بن لادن مستقیم و غیر مستقیم باعث ریختنشان شد حساسیت بخرج دهیم تا بن لادن های جدید ظهور نکنند و نام اسلام و مسلمان را مخدوش نکنند نه برای زنان بن لادن که (معلوم نیست چند زن داشته)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
چشم بانوی اول امریکا روشن.
از اوباما انتظار نداشتیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
تحويل مي دهد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
اگر واقعا بن لادنی در کار باشد زنده او ارزش زیادی داشت. امریکاییها از افراد معمولی القاعده بسیار بازجویی می کنند. بن لادن در آمریکاست و به زنان خود در آمریکا نیاز دارد بن لادن خود اطلاعات نداشت و زنان او اطلاعات دارند.
هموطن
|
Denmark
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
مطئن باشید پاکستان که پنج سال بن لادن را در خاکش پناه داده بود ؛ حالا هم همسر وی را تسلیم نخواهد کرد . ضمنا این آقای شیخ رابط ( راشد محمد ) این قوانین را از کجا آورده که باید از زن بیوه همه مسلمین حفاظت کنند ؟ اینهمه زن بیوه محتاج به نان شب در افغانستان هستند ؛ پس چرا شیخ مذبور بفکر حمایت از آنها نیست ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
احسنت به اين نظر.بسيار دقيق است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
بر اساس كدام اعتقاد مسلمانان باي زنان بيوه را محافظت نمايند؟ اگر چنين است اين همه زن بيوه تو ايران هست چرا كسي ازشون محافظت نمي كند؟ حتما كار در اينجا خلاف اسلام صورت مي گيرد يا اينكه ....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
امريكا بايداين روش بازجويي راكناربگذاردچون انها بدنبال مردي به نام بن لادن بودندوانرادروغ يادرست كشتندحالاچكارزنها دارند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
القاعده در قلب تابناک جا دارد....
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار