ادامه صدرنشيني داماش و مس سرچشمه

نتایج بازیهای هفته 23 ليگ دسته اول فوتبال

هفته بيست و سوم ليگ دسته فوتبال امروز با برگزاري 10 ديدار ديگر ادامه يافت. د.
کد خبر: ۱۵۸۶۶۹
| |
2780 بازدید
در ادامه هفته بيست و سوم ليگ دسته اول فوتبال و در گروه يك تيم‌هاي مقاومت سپاسي شيراز و داماش گيلان با پيروزي مقابل حريفان خود به ليگ برتر نزديك‌تر شدند.

ایسنا ، داماش گيلان كه در خانه ميزبان نفت مسجدسليمان بود در پايان با نتيجه 3 بر يك اين تيم را شكست داد. رضا چاوشي (2 بار) و هاملت ميختاريان براي داماش گلزني كردند. تك گل نفت مسجدسليمان را هم حسن يوسفي به ثمر رساند.

همچنين مقاومت سپاسي شيراز در خانه ميزبان ماشين‌سازي تبريز بود و با تك گل رضا حقيقي مقابل ميهمانش به پيروزي رسيد.

ديدار تيم‌هاي مس رفسنجان با اتكاي گرگان با تساوي بدون گل به پايان رسيد. فولاد نطنز با حساب 2 بر يك مغلوب ميهمانش پيام مشهد شد و شهرداري ياسوج نيز در خانه با تساوي بدون گل مقابل همياري اراك متوقف شد، اما در گروه دوم اين رقابت‌ها، مس سرچشمه كرمان صدرنشين اين گروه با نتيجه پرگل 3 بر صفر از سد ميهمانش ايران‌ جوان بوشهر گذشت. گل‌هاي مس سرچشمه اسحاق سبحاني، سعيد بابايي و بهمن يوسفي به ثمر رساندند.

سپيدرود رشت هم با يك گل داماش لرستان را شكست داد.

صنعت ساري در خانه مقابل شيرين فراز كرمانشاه با تساوي بدون گل متوقف شد و آلومينيوم هرمزگان در حالي كه ميزبان گسترش فولاد تبريز بود با نتيجه 2 بر يك مغلوب اين تيم شد. عرفان اولروم و عباس آقايي براي گسترش فولاد و فرناندو سانتوس براي آلومينيوم گلزني كردن
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟