صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

آيت‌الله مکارم: حمايت از مردم بحرين واجب است

استاد حوزه علميه، خطاب به مردم مسلمان جهان تصريح کرد: بر همگان اعم از شيعه و سني لازم است از ملت مظلوم بحرين به هر نحوي كه مي توانند حمايت كنند.
کد خبر: ۱۵۶۷۵۷
| |
3010 بازدید

يك مرجع تقليد گفت: حمايت از مردم مظلوم بحرين بر همه مسلمانان، اعم از شيعه و سني واجب است.

به گزارش ايسنا، آيت‌الله العظمي ناصر مکارم شيرازي، پيش از ظهر روز چهارشنبه در حاشيه تجمع بزرگ طلاب در اعتراض به جنايات اخير بحرين در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: علت برگزاري اين تجمع، دفاع از يک ملت مظلوم است.

اين مرجع تقليد با بيان اين که عامل مشکلاتي که در جهان اسلام پدید آمده، ديکتاتورها هستند؛ خاطرنشان کرد: مشكلاتي در تمام جهان اسلام پدید آمده، به ویژه در بحرين، ملت مظلومي گرفتار دست ديكتاتورها شدند و استكبار جهاني هم از آنها حمايت مي‌كند.

استاد حوزه علميه خطاب به مردم مسلمان جهان تصريح کرد: بر همگان، اعم از شيعه و سني لازم است از ملت مظلوم بحرين به هر نحوي كه مي توانند حمايت كنند.



مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار