میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مستندات دخالت پژاک در ترورهای مریوان

یک منبع امنیتی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: در حادثه تروریستی جمعه شب مریوان مستنداتی مبنی بر دخالت نیروهای پژاک مشاهده و کشف شده است.
کد خبر: ۱۵۶۱۹۷
| |
6260 بازدید

مستنداتی مبنی بر دخالت گروهک پژاک در حادثه تروریستی جمعه شب مریوان کشف شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، یک منبع امنیتی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: در حادثه تروریستی جمعه شب مریوان مستنداتی مبنی بر دخالت نیروهای پژاک مشاهده و کشف شده است.

وی عنوان کرد: در این حادثه تروریستی دو قبضه اسلحه و تعدادی خشاب از نیروهای مهاجم به دست آمده است که نشانهای گروهک تروریستی پژاک بر روی آنها نقش بسته و نشان می دهد که این اقدام تروریستی توسط افراد وابسته به این گروهک تروریستی صورت گرفته است.

در جریان وقوع حادثه تروریستی ساعت 2 بامداد روز 13 فروردین ماه در نقطه صفر مرزی شهرستان مریوان با کشور عراق افراد مسلح به پاسگاه مرزی واقع در روستای سیاناو نزدیکی روستای کانی کبود این شهرستان حمله کردند که در این حادثه شش نفر شهید و زخمی شدند.

از چهارم فروردین ماه تا کنون چهار اقدام تروریستی در استان کردستان روی داده است که طی آن شش نفر از پرسنل انتظامی و مرزبانی کردستان شهید و نزدیک به 10 نفر نیز در این حوادث زخمی شده اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات