صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ايران الگوي اقتصادي دنيا مي‌شود

کد خبر: ۱۵۶۱۶۵
| |
1817 بازدید
نايب رئيس كميسيون امنيت ملي مجلس گفت: در سال 90 كه از سوي رهبر انقلاب سال جهاد اقتصادي نامگذاري شده بايد كاري كنيم كه دنيا ايران را از بعد اقتصادي الگوي خود قرار دهد.

به گزارش پانا، اسماعيل كوثري اظهار داشت: دليل نامگذاري سال 90 به نام سال جهاد اقتصادي آن بوده است كه با توجه به پيشرفت‌هاي بسيار خوب ما در حوزه‌هاي مختلف سياسي علمي و نظامي لزوم توجه به بخش اقتصادي ملموس بود و دهه چهارم نيز كه دهه توسعه و پيشرفت عدالت نامگذاري شده به نوعي طلب مي‌كند كه اين توجه به بخش اقتصادي صورت گيرد.

وي ادامه داد: دشمن در بعد اقتصادي بسيار فعال است و با وجود اين كه خود در اين زمينه با مشكلات فراواني روبروست در اين حوزه فعالانه عمل مي‌كند و با بحث‌هايي نظير تحريم اقتصادي و جنگ نرم به مقابله با ايران مي‌پردازند.

نماينده تهران تصريح كرد: ما بايد بر اساس پيش بيني كه رهبر معظم انقلاب كرده‌اند با يك جهش بلند به دنيا نشان دهيم كه جمهوري اسلامي ايران توانايي انجام اقدامات بزرگي براي پيشرفت اقتصادي ملت خود و ملت‌هاي دنيا دارد و همانطور كه در زمينه‏ هايي نظير انرژي هسته اي، نانو صنايع دفاعي و ماهواره‌اي قدم‌هاي بزرگي برداشته ايم مي‌توانيم شيريني پيشرفت در حوزه اقتصاد را نيز به مردم بچشانيم.

وي با بيان اينكه بحث هدفمندسازي يارانه‌ها بخشي از طرح تحول اقتصادي است خاطر نشان كرد: استفاده از كلمه جهاد به اين معناست كه بايد مردم و مسئولان با يك روحيه از خود گذشتگي در اين زمينه عمل كند تا كاري كنيم كه دنيا ايران را در بعد اقتصادي الگوي خود قرار دهد و بداند كه ما در اين زمينه نيز توانايي انجام اقدامات بزرگي را داريم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار